Φέτος την άνοιξη φέρε το «μέσα»…έξω!

10:00 7/5/2022 - Πηγή: Plaisio
Η άνοιξη είναι, ήταν και θα είναι αναμφίβολα η εποχή της ανανέωσης! Τα λουλούδια ανθίζουν και ο καιρός «ανοίγει», γίνεται πιο καλοκαιρινός! Μαζί του φυσικά ανοίγει και η διάθεσή μας για αλλαγές στην καθημερινότητα και το σπίτι μας.

Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά, όλοι μας έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το καλοκαίρι, κάνοντας εύκολη τη μετάβαση από μέσα στο σπίτι προς τα… έξω! Κι όταν λέμε «έξω», εννοούμε το μπαλκόνι

ή τη βεράντα μας, που αυτή την εποχή έχουν την τιμητική τους.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει και οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις σε μικρές -ή και μεγαλύτερες- πινελιές που θα φέρουν έναν αέρα αναζωογόνησης στην καθημερινότητά σου! Πώς; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις!

Από το σαλόνι…στο μπαλκόνι!

Ήξερες ότι μπορείς να δημιουργήσεις μια cozy και χαλαρωτική γωνιά στο μπαλκόνι σου με 3-4 παλέτες, μερικά μαξιλάρια και τα κατάλληλα εργαλεία; Είναι πολύ εύκολο – απλά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Λειαίνεις το ξύλο κάθε παλέτας για να βαφτεί πιο εύκολα.Βάφεις όλες τις ξύλινες επιφάνειες στα χρώματα που σε εκφράζουν.Βιδώνεις τις 2 παλέτες τη μία πάνω στην άλλη, και άλλη μία 3η κάθετα μεταξύ τους για στήριγμα πλάτης.Εξοπλίζεις τον καναπέ σου με μαλακά μαξιλάρια σε boho, tropical ή ό,τι στυλ σου αρέσει, και προσθέτεις αν θες ένα boho χαλί.Διαλέγεις ένα industrial τραπεζάκι με αποθηκευτικό χώρο (όπου θα έχεις ένα κουβερτάκι αν κάνει ψύχρα το βράδυ) και το συνδυάζεις επιπλέον με ένα extra σκαμπό.Διακοσμείς το σαλονάκι σου με κεριά, sticks ή τα στοιχεία που «φωνάζουν» άνοιξη και σου ανεβάζουν τη διάθεση! Ένα εναλλακτικό γραφείο στη βεράντα σου

Αν έχεις την ευελιξία να εργάζεσαι από οπουδήποτε, γιατί να περιοριστείς μέσα σε 4 τοίχους; Αφού μπορείς πολύ άνετα και εύκολα να δουλέψεις απ΄το μπαλκόνι σου! Εξάλλου, την ιδανική γωνιά την έφτιαξες. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να έχεις -πέρα από ησυχία από τους γείτονες- είναι δυνατό σήμα Wi-Fi κι ένα γρήγορο laptop. Σίγουρα, περνώντας μια βόλτα από ένα κατάστημα Πλαίσιο και με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού, μπορείς να βρεις τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες σου, σε μοναδικές τιμές χάρη στις ανοιξιάτικες εκπτώσεις! Έτσι, θα μπορείς να εργάζεσαι απρόσκοπτα από οπουδήποτε!

Βραδιές σινεφίλ σε ένα μικρό open air cinema

Για εσένα που λατρεύεις τα θερινά σινεμά και περιμένεις πώς και πώς να ανοίξουν, έχουμε μια εναλλακτική πρόταση. Πώς θα σου φαινόταν να είχες ένα mini open air cinema στη βεράντα σου; Δύσκολο, λες; Κι όμως, δεν είναι! Στο plaisio.gr μπορείς να βρεις όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κάνεις τις βραδιές σου… κινηματογραφικές! Από projectors, οθόνες προβολής, Dolby Atmos ηχεία και soundbars, μέχρι και τις μικρές οικιακές συσκευές για τα λαχταριστά σνακ που θα συνοδεύσουν την προβολή σου. Ξέρεις, μηχανές popcorn, hot-dog, κρεπιέρες κ.ά.

Τα ανοιξιάτικα ΣΚ είναι για BBQ. Όλοι το ξέρουμε αυτό.

Τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι ευκαιρία να ξεφύγεις από το καθιερωμένο, χειμωνιάτικο ψήσιμο στον φούρνο και να πιάσεις το πραγματικό ψήσιμο. Ξέρεις ποιο λέμε… Αυτό που μαζεύεται όλη η παρέα γύρω από τη φωτιά, με μουσική, μπύρες και όλα όσα συνοδεύουν το σωστό BBQ. Δεν έχει διαφορά αν είναι υγραερίου ή παραδοσιακό με κάρβουνο, ή ακόμα κι αν ψήνεις μισό κιλό παϊδάκια ή καλαμάκια λαχανικών. Το BBQ είναι η ιεροτελεστία που τιμάται από την παρέα το ΣΚ, και όλοι το ξέρουμε αυτό.

 Ήρθε, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις στο μπαλκόνι σου, για να ταιριάζει στην ανεβασμένη διάθεσή σου. Και μην ξεχνάς – στο Πλαίσιο, με τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις, θα βρεις όλες τις προτάσεις και λύσεις που χρειάζεσαι σε μοναδικές προσφορές! Πέρνα μια βόλτα και ξεκίνα την προετοιμασία για να  δημιουργήσεις έναν ξεχωριστό, ανανεωμένο χώρο που θα φέρει το μέσα…έξω!

The post Φέτος την άνοιξη φέρε το «μέσα»…έξω! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα