Star Wars Day | Επικό Official Trailer για το Obi-Wan Kenobi

15:57 4/5/2022 - Πηγή: Plaisio
Παγκόσμια Ημέρα Star Wars σήμερα και το Disney+ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο Official Trailer για την πολυαναμενόμενη μίνι σειρά «Obi-Wan Kenobi», με τον Ewan McGregor να επιστρέφει στο ρόλο του ομώνυμου χαρακτήρα!

Η πλοκή διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του «Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith», όπου ο εμβληματικός Jedi Master βίωσε

τη μεγαλύτερη ήττα του: την πτώση και τη διαφθορά του καλύτερου φίλου του και μαθητευόμενου Jedi, Anakin Skywalker, ο οποίος στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης και έγινε γνωστός ως Darth Vader – Σκοτεινός Άρχοντας των Sith.

Στο πλευρό του Ewan McGregor επιστρέφει ως Anakin Skywalker/Darth Vader και ο Hayden Christensen, ενώ στο καστ συμμετέχουν και οι Moses Ingram (Reva/The Third Sister), Joel Edgerton (Owen Lars), Bonnie Piesse (Beru Whitesun Lars), Rupert Friend (The Grand Inquisitor), Indira Varma (Imperial Officer), Sung Kang (The Fifth Brother), αλλά και οι Kumail Nanjiani, O’Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine και Rory Ross σε ρόλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Photo Credit: TM & © Lucasfilm

Το «Obi-Wan Kenobi» σκηνοθετεί η Deborah Chow (The Mandalorian), ενώ τη μουσική επένδυση της σειράς αναλαμβάνει για άλλη μία φορά ο τεράστιος John Williams, οι συνθέσεις του οποίου έχουν «ντύσει» όλες τις ταινίες του «Πολέμου των Άστρων» και πρακτικά ολόκληρη τη φιλμογραφία του Steven Spielberg.

Η μίνι σειρά αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 25 Μαΐου, αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Disney+. May The 4th Be With You!

The post Star Wars Day | Επικό Official Trailer για το Obi-Wan Kenobi appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα