Season 2 Official Trailer για το STAR WARS: The Bad Batch™

10:31 31/5/2022 - Πηγή: Plaisio
«It is time for the new Era»: η Clone Force 99 της σειράς κινουμένων σχεδίων STAR WARS: The Bad Batch™ επιστρέφει στο Disney+ αυτό το Φθινόπωρο.

Στο Official Trailer της δεύτερης σεζόν οι Hunter, Wrecker, Tech, Echo και Omega

δείχνουν μεγαλύτεροι, ταλαιπωρημένοι, με αλλαγμένες στολές – υποδεικνύοντας ότι έχει παρέλθει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τις τελευταίες περιπέτειές τους στη μικρή οθόνη. Νέοι κίνδυνοι ελλοχεύουν και η ομάδα ψάχνει για συμμάχους.

Στο μικρής διάρκειας κλιπ διακρίνουμε επίσης τη χαρακτηριστική φιγούρα του Emperor Palpatine, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και δύο νέοι χαρακτηρες, ο Wookiee Padawan Gungi και ο (αγνώστων μέχρι στιγμής προθέσεων) Commander Cody του περίφημου 212ου Attack Battalion – ο οποίος κατά τη διάρκεια των Clone Wars υπηρετούσε υπό τη διοίκηση του Obi-Wan Kenobi.

Θα εξιλεωθεί ο Crosshair; Τι δουλειά έχει το Marauder σε έναν τροπικό κόσμο και τι είναι αυτά τα τεράστια… καβούρια; Έχετε ξαναδεί Wookiee με φωτόσπαθο;

Η παραγωγή της Lucasfilm Animation και του Dave Filoni – με την Jennifer Corbett ως επικεφαλής σεναριογράφο και τον Brad Rau ως επιβλέποντα σκηνοθέτη – ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά μας, αποκλειστικά στο Disney+.

The post Season 2 Official Trailer για το STAR WARS: The Bad Batch™ appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα