PlayStation Plus: Δημοσιεύτηκε η πλήρης λίστα παιχνιδιών για την Ασία

12:36 24/5/2022 - Πηγή: Plaisio

Η λίστα των τίτλων για αγορές της Ασίας εκτός της Ιαπωνίας είναι εδώ για να πάρουμε μια γεύση.

Οι νέες υπηρεσίες PlayStation Plus είναι ενεργές για τους καταναλωτές της Ασίας (συμπεριλαμβανομένου τους παίκτες στο Hong Kong και την Κορέα) και η Sony έχει αρχίσει να ανανεώνει τις τοπικές ιστοσελίδες με τις πλήρεις λίστες των παιχνιδιών που θα παρέχονται στις διάφορες διαβαθμίσεις συνδρομών στην υπηρεσία.

Για την ακρίβεια, η λίστα αφορά

το Hong Kong το οποίο έχει αυτήν την στιγμή 213 τίτλους – πολύ περισσότερους από την αρχική ενδεικτική λίστα αλλά ταυτόχρονα λιγότεροι από τους τίτλους που θα εμφανιστούν στην Δύση που σύμφωνα με υποσχέσεις της εταιρίας, ανέρχοτναι στους 400.

Να σημειωθεί βέβαια πως η λίστα των διαθέσιμων τίτλων θα ανανεωθεί, με περισσότερα παιχνίδια να προστίθενται δύο φορές το μήνα.

Στην Ιαπωνία η υπηρεσία θα διατεθεί την 1η Ιουνίου, στην Αμερική στις 13 Ιουνίου και στην Ευρώπη 22, κάνοντας ντεμπούτο στην Ελλάδα η υπηρεσία gaming streaming για τα παιχνίδια του PlayStation 3.

Μπορείς να δεις την πλήρη λίστα των παιχνιδιών, εδώ.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post PlayStation Plus: Δημοσιεύτηκε η πλήρης λίστα παιχνιδιών για την Ασία appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα