Plaisio x Twitch: Νέο κανάλι, νέο περιεχόμενο, νέες εμπειρίες!

18:34 25/5/2022 - Πηγή: Plaisio
Gameplays από μεγάλες κυκλοφορίες, mini reviews, νέα από το χώρο της τεχνολογίας, giveaways και πολλές, πολλές εκπλήξεις: το νέο μας κανάλι θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη, 25 Μαΐου, με τους WLGaming και την Julia (juliaaa05) των WLG Female Stars!

Το gaming είναι ένταση, είναι δυναμισμός, είναι ενέργεια, είναι τόλμη, είναι συγκίνηση,

είναι ταλέντο, είναι εμπειρία. Μα πάνω από όλα το gaming είναι πάθος.

Και όταν έχεις πάθος επιθυμείς να χαράξεις νέα μονοπάτια, να μοιραστείς με όλους τη δική σου ιστορία. Και το Twitch είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να την «αφηγηθείς».

Παρέα με τους WLGaming και την Julia (juliaaa05) – η οποία θα μας μεταφέρει στον γεμάτο δράση κόσμο του VALORANT – ξεκινάμε ένα συναρπαστικό ταξίδι με εβδομαδιαία livestreams, νέα από το χώρο του gaming και της τεχνολογίας, δώρα και giveaways, καθώς και μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα. Και είστε όλοι προσκεκλημένοι!

Plaisio x Julia: Ένα… αστέρι των esports!

Η Ιουλία (nickname Julia) είναι 24 χρονών και ζει στη Κόρινθο. Παίζει από πολύ μικρή ηλικία games και έχει το δικό της προσωπικό κανάλι στο Twitch, οπού κάνει livestreams σχεδόν επί καθημερινής βάσης.

Έχει κερδίσει πανελλαδικό τουρνουά στο PUBG και έχει αγωνιστεί με τις WLG Female Stars στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Riot Games – VCT Game Changers.

© WLGaming Esports LTD

Πότε και πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το gaming;

Σε ηλικία 5-6 χρονών μαζί με τον παιδικό μου φίλο, ο οποίος ήταν η αιτία που ξεκίνησα το gaming με τις κονσόλες που είχε. Το 2017-18 ξεκίνησα το gaming στο PC.

Έχεις αγαπημένο παιχνίδι, είδος παιχνιδιού ή Genre; Και αν ναι, ποιο είναι αυτό;

Είμαι λάτρης των FPS games (First Person Shooting), αν και ξεκίνησα με το LoL (League of Legends) που δεν με ενδιέφερε ποτέ να κάτσω να το μάθω. Η πρώτη μου αγάπη σε game ήταν το PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) και στην πορεία κόλλησα με το CSGO (Counter-Strike: Global Offensive ) και το VALORANT.

juliaaa05 streaming Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

Υπάρχει… μαγική συνταγή στο να γίνεις καλός gamer; Αν έπρεπε να δώσεις ένα tip ποιο θα ήταν αυτό;

Όπως όλα τα αθλήματα έτσι και εδώ πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο να μάθεις το παιχνίδι, να εξασκείσαι, να παρακολουθείς βίντεο ή άλλους επαγγελματίες παίκτες και συνέχεια να προσπαθείς να συνεργάζεσαι και να επικοινωνείς σωστά με τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας.

Τέλος θα ήθελες να μας πεις για το τι να περιμένουμε στο Twitch του Plaisio, στις 25 του μηνός στις 19:00;

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα κάνω το πρώτο live στο κανάλι του Plaisio, στο Twitch. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα με πολλές δυνατότητες και θέλω πολύ να μαζευτούν όλοι οι gamers να παρακολουθήσουν και να παίξουμε μαζί στο live.

Twitch 101: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ας ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς είναι το Twitch για όσους δεν είναι ήδη εξοικειωμένοι με αυτό:

Το Twitch ειναι μία υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης βίντεο που ανήκει στην Twitch Interactive, θυγατρικής της Amazon. Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 ως… παρακλάδι της πλατφόρμας ζωντανής μετάδοσης γενικού περιεχομένου Justin.tv.

© 2022 Twitch Interactive

Σχεδιάστηκε ως μία πλατφόρμα προβολής περιεχομένου (όπως π.χ. το YouTube), φιλοξενώντας streams μεμονωμένων παικτών, τουρνουά esports (LoL, Dota, Rocket League, NBA 2K League, sim racing κ.ά.) και τοκ σόου που σχετίζονται με το gaming. Ωστόσο, στην πορεία εισήγαγε και νέες κατηγορίες, όπως π.χ. μεταδόσεις μουσικών εκδηλώσεων, ραδιοφωνικές εκπομπές, εκπομπές καλλιτεχνικών και δημιουργικών έργων, Social Eating, ακόμα και μεταδόσεις του τύπου IRL (ριάλιτι).

Το περιεχόμενό του προβάλλεται είτε ζωντανά είτε μέσω video on-demand.

Με περισσότερους από 50.000 Twitch Partners και 30 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες ημερησίως, αποτελεί πλέον μία από τις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πλατφόρμες – ένα διαδικτυακό χώρο ζωντανής, αλληλεπιδραστικής ψυχαγωγίας.

© 2022 Twitch InteractivePlaisio x WLGaming: Μαζί στην κορυφή!

Η WLGaming Esports (We Love Gaming) είναι ένας Ελληνοκυπριακός esports οργανισμός οπού ξεκίνησε το 2015 από τον Γιάννη Μόλλα.

Στην πορεία εξελίχθηκε, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές διακρίσεις σε Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στα Paladins Premier League LAN στην Αμερική, στο PUBG GLL Main League, στο Clash Royale Europe ενάντια σε κορυφαίες ομάδες και στις τρεις περιπτώσεις (Fnatic, Faze Clan, SK Gaming, G2 Esports κ.ά.), με μεγαλύτερη διάκριση την πρόκριση στο EU Masters (τη 2η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη μετά το LEC) ως πρωταθλητές Ελλάδος.

© WLGaming Esports LTD

Η ομάδα της WLGaming Esports αγωνίζεται με τα high-end Gaming PCs της σειράς Turbo-X Nemesis και τα διακριτικά του Πλαισίου, η κουλτούρα του οποίου είναι συνυφασμένη με το gaming. Αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τα esports, το Πλαίσιο έχει διοργανώσει, στηρίξει και λάβει μέρος σε μεγάλα και μικρά events, όπως το Plaisio Gaming Nation, το Xbox Arena by Plaisio, το Intel® Extreme Masters, το League of Legends Greek Championship, το F1aXion και πολλά άλλα!

Έλα στην ιντερνετική παρέα μας, κάνε follow και παρακολούθησε το πρώτο livestream (19.00 – 21.00) την Τετάρτη 25 Μαΐου. Παράλληλα, ακολούθησέ μας σε Facebook, Twitter, Instagram και TikTok για περισσότερες πληροφορίες!

The post Plaisio x Twitch: Νέο κανάλι, νέο περιεχόμενο, νέες εμπειρίες! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Plaisio, Twitch, Νέο,Plaisio, Twitch, neo