Plaisio @ IFA 2022 | Leica Cine 1 Laser TV: Επανάσταση στο μέλλον της τηλεόρασης!

20:47 3/9/2022 - Πηγή: Plaisio
Η Γερμανική Leica Camera AG εισέρχεται στην αγορά προϊόντων τηλεόρασης και οικιακού κινηματογράφου μεγάλης κλίμακας και παρουσιάζει την Leica Cine 1 Laser TV στην IFA 2022!

Η κορυφαία κατασκευάστρια θέτει έτσι ένα ακόμη ορόσημο στην 100ετή ιστορία της, η οποία έχει διαμορφωθεί

από την καινοτομία.

©2022 Plaisio Computers

Η νέα τεχνολογία προβολέα μικρής απόστασης (UST) με τριπλό λέιζερ RGB (Texas Instruments DLP) ως πηγή φωτός και ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης (εξού και Laser TV) φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά την αγορά της τηλεόρασης (ειδικά στην περιοχή μεγεθών οθόνης από 80 ίντσες), με εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε ανάλυση 4K και σημαντικά χαμηλότερες τιμές κατανάλωσης σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις LED.

©2022 Plaisio Computers

Με διαστάσεις 60 x 40 εκατοστά, ο προβολέας μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στη σχεδίαση ενός δωματίου και επομένως είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση έναντι στις μεγαλύτερες και βαρύτερες οθόνες.

Με εξαιρετική οπτική απόδοση και διαχρονικό σχεδιασμό συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ένα εντυπωσιακό ηχοσύστημα Dolby Atmos®, καθώς και έναν διαισθητικό – φιλικό προς το χρήστη – χειρισμό.

©2022 Plaisio Computers

Η Leica Cine 1 Laser TV έρχεται σε δύο διαμορφώσεις και με διαφορετικές φακούς: η μία μπορεί να παράγει περίπου 2500 lumens για να προβάλει μια εικόνα 100 ιντσών 4K (60Hz) σε απόσταση 30 εκατοστών από την επιφάνεια προβολής, ενώ ο άλλη μπορεί να παράγει 2100 lumens για να προβάλει μια εικόνα 80 ιντσών από απόσταση 15 εκατοστών.

Η εταιρεία υπογραμμίζει ότι κάθε μοντέλο είναι συντονισμένο για το αντίστοιχο μέγεθος προβολής και δεν συνιστά να το μετακινήσετε κοντύτερα ή μακρύτερα από την επιφάνεια προβολής. Οι USTs δείχνουν καλύτερα με οθόνες απόρριψης φωτός περιβάλλοντος (ALR), τις οποίες η Leica θα χαρεί επίσης να μας πουλήσει για περίπου 1.800 (για το 100-ιντσο μοντέλο) ή 1.600 (για το 80-ιντσο μοντέλο) δολάρια.

©2022 Plaisio Computers

Παράλληλα, υποστηρίζει συνδεσιμότητα Wi-Fi/Bluetooth, Dual Antenna Tuners, υποδοχή δικτύου (Ethernet), θύρες USB και τρία HDMI (2.1/2.0). Η Leica Cine 1 Laser TV θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από το 2ο τρίμηνο του 2023.

Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2022, επισκεφθείτε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου!

The post Plaisio @ IFA 2022 | Leica Cine 1 Laser TV: Επανάσταση στο μέλλον της τηλεόρασης! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα