NBA 2K22: Με Luka Dončić, Candace Parker και Kevin Durant στα εξώφυλλα!

09:42 15/7/2021 - Πηγή: Plaisio

Anyone, Anywhere: η 2K Games έδωσε στη δημοσιότητα τα πρόσωπα που θα κοσμούν τα εξώφυλλα, το Official Announcement Trailer, τις εκδόσεις αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του NBA 2K22!

Ο επερχόμενος basketball simulation τίτλος της αμερικανικής εταιρείας αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου του 2021 σε τρεις διαφορετικές φυσικές/ψηφιακές εκδόσεις, κάθε μία με διαφορετικό εξώφυλλό και περιεχόμενο: Standard

Edition, Cross-Gen Digital Bundle και NBA 75th Anniversary Edition.

Πρωταγωνιστής των φετινών Standard Edition/Cross-Gen Digital Bundle θα είναι ο Σλοβένος Luka Dončić (πόιντ φόργουορντ των Dallas Mavericks), ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα αυτή την περίοδο στο αμερικανικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.

Σε ΗΠΑ/Καναδά οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την Standard Edition και με ένα διαφορετικό εξώφυλλο, το οποίο θα κοσμεί η πρωταθλήτρια, δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης (2008/2012) και 6 φορές WNBA All Star Candace Parker (φόργουορντ των Chicago Sky) – η πρώτη γυναίκα που βρίσκεται σε εξώφυλλο στην ιστορία του παιχνιδιού.

Photo Credit: Candace Parker ©2021 Take-Two Interactive Software, Inc.

Σε ό,τι αφορά το εξώφυλλό της NBA 75th Anniversary Edition, σε αυτό θα απεικονίζονται οι Kareem Abdul-Jabbar (Hall of Famer, 6 φορές NBA Champion και 6 φορές MVP), Dirk Nowitzki (14 φορές All-Star, NBA Champion και MVP) και Kevin Durant (11 φορές All-Star, League MVP και δύο φορές NBA Champion), τρεις θρυλικοί παίκτες του NBA που έχουν αφήσει τη δική τους μεγάλη ιστορία, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές θεάματος και πολλά προσωπικά ρεκόρ.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης (εφόσον δεν υπάρξει αναπροσαρμογή από την 2K Games) διαμορφώνονται ως εξής:

Standard Edition: €69.99 για PlayStation 4, κονσόλες Xbox One, Nintendo Switch, PC και €74,99 για PlayStation 5 και Xbox Series X|S.Cross-Gen Digital Bundle: €84.99 για PlayStation 4, PlayStation 5, κονσόλες Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.NBA 2K22 NBA 75th Anniversary Edition: €99.99 για PlayStation 4, PlayStation 5, κονσόλες Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

Όπως θα διαπιστώσατε, οι εκδόσεις Cross-Gen Digital Bundle και NBA 75th Anniversary Edition προσφέρουν dual-gen access, άρα η αγορά τους παρέχει πρόσβαση σε κονσόλες της τρέχουσας αλλά και της προηγούμενης γενιάς μέσα από ένα «πακέτο» (PS4/PS5 & Xbox One/Xbox Series X|S).

Τα εξώφυλλά των NBA 75th Anniversary Edition και Cross-Gen Digital Bundle φιλοτεχνήθηκαν από τον Charly Palmer, του οποίου τα έργα καθορίζονται από μία μοναδική τεχνική με σύνθετους συνδυασμούς χρωμάτων. Είναι γνωστός για την πιο πρόσφατη σειρά έργων ζωγραφικής και συνθέσεων «Civil Rights» (America Must Change), η οποία «έντυσε» στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME τον Ιούλιο του 2020.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

* Στην αγορά της περιοχής EMEA (Ευρώπη, Μ. Ανατολή, Αφρική) η NBA 75th Anniversary Edition για το Nintendo Switch θα γίνει διαθέσιμη ΜΟΝΟ σε ψηφιακή μορφή.

The post NBA 2K22: Με Luka Dončić, Candace Parker και Kevin Durant στα εξώφυλλα! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα