Forza Horizon 5: Σύντομα προσθήκη νοηματικής γλώσσας για τους κωφάλαλους παίκτες

18:06 9/11/2021 - Πηγή: Plaisio

Μια απο τις πολλές επιλογές προσβασιμότητας για τον τίτλο, ώστε το gaming να είναι προσιτό σε όλους!

Όταν γίνεται λόγος για επιλογές προσβασιμότητας σε παίκτες με ειδικές ανάγκες, η Microsoft έχει δείξει πως μια από τις βασικές στρατηγικές είναι να κάνει το gaming προσιτό για όλους. Από το εντυπωσιακό adaptive controller μέχρι τις δεκάδες επιλογές προσβασιμότητας που υπάρχουν στα παιχνίδια που προέρχονται από τα studios

της.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το Forza Horizon 5 το οποίο κυκλοφόρησε στις 9/11/2021 έρχεται απο την πρώτη μέρα γεμάτο με επιλογές προσβασιμότητας. Απο την αργή ταχύτητα των γραφικών και επιλογές για άτομα με αχρωματοψία, μέχρι αφήγηση που διαβάζει τις επιλογές των μενού, χρώμα και μέγεθος υποτίτλων, text-to-speech για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο voice chat για τους παίκτες με προβλήματα ομιλίας.

Όμως, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο Mike Brown, Creative Director του Fortza Horizon 5 στο Xbox Wire Blog, η υποστήριξη των παικτών με ειδικές ανάγκες δεν σταματάει εκεί: Σε συνεργασία με τις ανάλογες κοινότητες, θα προστεθεί ένα μικρό παράθυρο picture-in-picture στο οποίο θα υπάρχει διερμηνέας στην αγγλική και την αμερικανική νοηματική κατά την διάρκεια των cinematics.

Φυσικά, μπορείς να προμηθευτείς το Forza Horizon 5 καθώς και κονσόλες, περιφερειακά, τίτλους και αξεσουάρ Xbox στο Πλαίσιο!

The post Forza Horizon 5: Σύντομα προσθήκη νοηματικής γλώσσας για τους κωφάλαλους παίκτες appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα