Eπικό Official Trailer για το Justice League του Zack Snyder!

15:47 15/2/2021 - Πηγή: Plaisio

Η τετράωρη (ναι, καλά διαβάσατε) εκδοχή του Zack Snyder για το Justice League ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις οθόνες μας και το επικό Official Trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό HBO Max είναι εδώ για να το επιβεβαιώσει!

Έπειτα από πολλά χρόνια και κατόπιν απαίτησης των πολυπληθών οπαδών της DC, η Warner

Bros. Pictures αποφάσισε να κυκλοφορήσει το λεγόμενο «Justice League: The Snyder Cut», παρουσιάζοντας την 5η ταινία του DC Extended Universe όπως την είχε οραματιστεί ο αρχικός της σκηνοθέτης (ο οποίος την εγκατέλειψε) και όχι όπως την υλοποίησε ο Joss Whedon το 2017.

Aποφασισμένος να διασφαλίσει ότι η τελική θυσία του Superman (Henry Cavill) δεν ήταν μάταια, ο Bruce Wayne (Ben Affleck) συμμαχεί με την Diana Prince (Gal Gadot), σχεδιάζοντας τη δημιουργία μίας ομάδα από «meta-humans», για να προστατεύσει τον κόσμο από μία νέα απειλή καταστροφικών διαστάσεων.

Το έργο του αποδεικνύεται πιο δύσκολο από ό, τι φανταζόταν, καθώς καθένας από τους… νεοσύλλεκτους πρέπει να αντιμετωπίσει τους «δαίμονες» του δικού του παρελθόντος, για να ξεπεράσει αυτά που τον κρατούν πίσω και να πραγματοποιηθεί αυτή η άνευ προηγουμένου ένωση ηρώων.

Θα προλάβουν οι Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) και The Flash (Ezra Miller) να σώσουν τον πλανήτη από τους Steppenwolf, DeSaad και Darkseid πριν να είναι πολύ αργά;

Το Zack Snyder’s Justice League θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 18 Μαρτίου του 2021.

The post Eπικό Official Trailer για το Justice League του Zack Snyder! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα