Darksiders III: Η Fury «καλπάζει» προς το Nintendo Switch!

08:57 10/8/2021 - Πηγή: Plaisio

Τον ερχομό του hack-n-slash action/adventure Darksiders III στο Nintendo Switch ανακοίνωσε η η αυστριακή THQ Nordic, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter. Η διαθεσιμότητα του τίτλου θα ξεκινήσει στις στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021, σε φυσική και ψηφιακή μορφή.

Unleash the Fury on the go! Darksiders III

is coming to Nintendo Switch™ on September 30 with both DLCs, Keepers of the Void and The Crucible!#Darksiders pic.twitter.com/FTWEeheQxq

THQ Nordic (@THQNordic) August 9, 2021

Αποστολή της Fury είναι να κυνηγήσει και να εξοντώσει τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα, ξεδιπλώνοντας τα «θανατηφόρα» ταλέντα της – αλλά και το φλεγόμενο μαστίγιο της. Το Charred Council καλεί την αινιγματική μάγισσα να πολεμήσει από τα ιλιγγιώδη ύψη του Ουρανού μέχρι τα απύθμενα βάθη της Κόλασης, για να αποκαταστήσει την ανθρωπότητα και να αποδείξει ότι είναι η πιο ισχυρή ανάμεσα στους Τέσσερις Ιππότες της Αποκάλυψης.

Η εν λόγω έκδοση θα περιλαμβάνει και τα «The Crucible» και«Keepers of the Void» DLCs, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουρίου και 16 Ιουλίου του 2019 αντίστοιχα.

Σίκουελ του Darksiders II και τρίτος βασικός τίτλος της σειράς, το Darksiders III κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Darksiders III: Η Fury «καλπάζει» προς το Nintendo Switch! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα