Γιατί χρειάζεσαι μία σκούπα Stick

Το σκούπισμα είναι από τις πιο απαραίτητες διαδικασίες που απαλλάσσουν το σπίτι σου από τη σκόνη και τα ακάρεα. Όμως, οι γρήγοροι κι απαιτητικοί ρυθμοί ζωής δεν σου επιτρέπουν να αφιερώνεις άπλετο χρόνο στις δουλειές του σπιτιού. Όταν λοιπόν έρχεται η ώρα του σκουπίσματος χρειάζεσαι κάτι γρήγορο και αποτελεσματικό, δηλαδή μία σκούπα stick.

Οι σκούπες stick ενσωματώνουν τεχνολογίες και λειτουργίες που τους δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβουν διάφορες ειδικές

«αποστολές». Γίνονται πολύτιμος σύμμαχος στην καθαριότητα του σπιτιού και σου εξασφαλίζουν υγιεινό καθάρισμα και περισσότερο χρόνο για σένα.

Σκούπισμα στο «άψε σβήσε»

Οι κλασικές ηλεκτρικές σκούπες εξακολουθούν να κάνουν άψογα τη δουλειά τους. Ωστόσο πόσες φορές έχεις παραπονεθεί την ώρα που βιάζεσαι να τα προλάβεις όλα πως το καλώδιο της σκούπας δεν φτάνει μέχρι το σημείο που θες; Σίγουρα αρκετές! Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς λοιπόν από αυτό το τόσο ενοχλητικό καλώδιο που πρέπει να τραβάς προκειμένου να φτάσει λίγο πιο κοντά στο τραπέζι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορτίσεις τη νέα σκούπα stick σου, και μόλις είναι έτοιμη απλά να ξεκινήσεις να τη χρησιμοποιείς.

Ευελιξία στο μάξιμουμ

Όλες οι σύγχρονες αυτόνομες σκούπες stick διαθέτουν προηγμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ώστε η αυτονομία τους να ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις ανάγκες σου. Έτσι, υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να λειτουργήσουν έως και 120 λεπτά και είναι ιδανικές για να σκουπίζεις μεγάλους χώρους με μία μόνο φόρτιση. Στην περίπτωση που για σένα είναι σημαντικός ο χρόνος επαναφόρτισης, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σκούπες που σε 3 μόλις ώρες θα ανακτήσουν έως και το 80% της ηλεκτρικής ενέργειας ή και μοντέλα που φορτίζουν πλήρως μέσα σε 4 ώρες.

Αν δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου να την περιμένεις να φορτίσει πλήρως μπορείς να την τοποθετήσεις ξανά μέσα στη σκούπα και να ξεκινήσεις το σκούπισμα. Μην ανησυχείς, γιατί χάρη στην οθόνη και στις ενδείξεις που διαθέτει θα σε ειδοποιήσει άμεσα πως η ζωή της μπαταρίας σου τελειώνει και θα χρειαστεί να τη συνδέσεις ξανά.

Οι σκούπες είναι όλες ασύρματες και διαθέτουν έναν ειδικά διαμορφωμένο κάδο με μεγάλη χωρητικότητα ώστε να μαζεύει όγκους σκόνης και μικρών σκουπιδιών. Το φίλτρο είναι αποσπώμενο και πλενόμενο ενώ επιπλέον έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στην κανονική και στην Turbo λειτουργία της σκούπας. Κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος, σε κάποιες σκούπες, το πέλμα είναι φωτιζόμενο με Led ώστε να μην σου ξεφύγει ούτε ένα σημείο και να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου ακόμη και αν ο φωτισμός δεν σε βοηθάει.

 

Σκούπες stick για κατοικίδια

Τα αξιολάτρευτα κατοικίδια τείνουν να αφήνουν πολλές τρίχες, σε όλα τα μέρη του σπιτιού. Όσο πιο «πλούσιο» το τρίχωμά τους, τόσο περισσότερες κι οι τρίχες που αφήνουν πίσω τους. Πρέπει λοιπόν να βρεις τρόπο να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό και τον φίλο σου ικανοποιημένο. Οι σκούπες stick έρχονται, για ακόμη μια φορά, να δώσουν τη λύση.

Μία σκούπα όπως η Bosch BCH3ALL21 Flexxo 2 σε 1  παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να καθαρίζεις σχεδόν παντού, με άψογα αποτελέσματα. Εκτός από τις κλασικές λειτουργίες της διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο ρύγχος για τις χαραμάδες στα παράθυρα, αποσπώμενη χειρολαβή για τις γωνίες ενώ επιπλέον το πέλμα της μετατρέπεται και σε κάθετο για να εισχωρήσει παντού. Με τον επεκτεινόμενο ρύγχο μπορείς να φτάσεις ακόμη και στα πιο ψηλά σημεία. Η ειδική περιστρεφόμενη μπάρα και το λαστιχένιο ακροφύσιο για χαλιά μοκέτες και έπιπλα που χάρη στα αρωματισμένα προ-φίλτρα κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος απελευθερώνει μια φρέσκια μυρωδιά από βαμβάκι. Γιατί ξέρεις πόσο αρέσει στον σκύλο ή τη γάτα σου να ξαπλώνει μαζί σου στον καναπέ.

Η οικιακή σκόνη αποτελεί τον χειρότερο εχθρό των αλλεργιών. Με τις νέες σκούπες stick δεν θα μείνει στην κυριολεξία ίχνος σκόνης. Φτάνει εύκολα κάτω από κρεβάτια και πάνω από ντουλάπες και δεν δίνει περιθώρια για άλλη σκόνη. Απορροφά και φιλτράρει το 99.99% όλων των μικροσκοπικών σωματιδίων και των αλλεργιογόνων αφαιρώντας τα από την ατμόσφαιρα. Ενδεικτικά, η σκούπα Miele Triflex HX1 Cat&Dog Black θα σου λύσει τα χέρια και θα σε κάνει να ξεγνοιάσεις μια για πάντα από την ενοχλητική σκόνη και τις τρίχες του αγαπημένου σου φίλου.

Καλύτερη ζωή, με ένα «πολυεργαλείο» στα χέρια σου

Στο kotsovolos.gr θα βρεις μια ευρεία γκάμα από σκούπες stick, ώστε να επιλέξεις εκείνη που θα καλύπτει όλες σου τις ανάγκες και θα είναι ειδικά προσαρμοσμένη στα δικά σου θέλω. Η περιγραφή της διαδικασίας για να χρησιμοποιήσεις τη σκούπα είναι πολύ απλή και κατανοητή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις από τη θήκη φόρτισης την μπαταρία λιθίου και να την ενσωματώσεις ξανά μέσα στη σκούπα.

Αφού έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση μπορείς χωρίς καμία ενόχληση να κινείσαι με τη νέα σου σκούπα σε όλα τα μέρη του σπιτιού. Χωρίς κανένα περιορισμό, θα μπορείς να καθαρίζεις ακόμη και εκείνα τα σημεία που είχες ξεχάσει ότι υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Όλες οι σκούπες διαθέτουν τα δικά τους εξαρτήματα, με το κάθε ένα να εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες. Ζύγισε τις επιλογές σου με βάση τα κριτήρια που θέλεις και διάλεξε τη σωστή. Μπορείς με μια απλή κίνηση να μεταμορφώσεις τη σκούπα stick σου σε σκουπάκι χειρός και να μαζεύεις σε χρόνο ρεκόρ και το παραμικρό σκουπιδάκι.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: σκούπα stick, Bosch BCH3ALL21 Flexxo 2 σε 1, Miele Triflex HX1 Cat&Dog Black.

The post Γιατί χρειάζεσαι μία σκούπα Stick appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα