Εργονομία και δημιουργικότητα στην κουζίνα με εντοιχιζόμενες συσκευές

Η κουζίνα του σπιτιού είναι χώρος έμπνευσης και δημιουργίας για σένα που θέλεις πάντα να ευχαριστείς αλλά και να εντυπωσιάζεις την οικογένειά σου ή τους καλεσμένους σου. Ένα πετυχημένο πιάτο, ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό, ακόμα και το πιο απλό γλυκό ή αλμυρό σνακ, ξεκινάει από την κουζίνα σου. Γι’ αυτό και η διαρρύθμισή της θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εργονομική και παράλληλα να διαθέτει design που θα εμπνέει άνεση και οικειότητα.

Οι εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές

συσκευές θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις κάθε εκατοστό του χώρου σου, για να μαγειρεύεις με μεγαλύτερη όρεξη και αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους.

Έμπνευση και δημιουργία

Τα εντοιχιζόμενα μοντέλα διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και την εργονομία τους ενώ παράλληλα προσφέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στο μαγείρεμα, που θα απογειώσουν τη δημιουργικότητά σου. Έτσι, για παράδειγμα, η σειρά εντοιχιζόμενων φούρνων της Küppersbusch θα σου εξασφαλίσουν ζουμερά και τραγανά ψητά, θα αναδείξουν τη γεύση των γλυκών σου και θα βοηθήσουν να φουσκώσουν τα αρτοπαρασκευάσματά σου, αποκτώντας τέλεια κρούστα.

Επίλεξε κάποιο μοντέλο από τις επαγωγικές εστίες Küppersbusch, όχι μόνο θα εξασφαλίσεις γρήγορο και οικονομικό μαγείρεμα, αλλά και θα πετύχεις καλύτερη γεύση σε οποιαδήποτε συνταγή. Χάρη στα ειδικά επίπεδα μαγειρέματος θα μπορείς να ρυθμίζεις με μεγαλύτερη ακρίβεια τη θερμοκρασία.

Μάλιστα, οι εντοιχιζόμενες συσκευές κουζίνας με συνδεσιμότητα Wi-Fi σου προσφέρουν την ευελιξία να τις χειρίζεσαι απομακρυσμένα, από το smartphone ή το tablet, από όπου κι αν βρίσκεσαι.

Κομψότητα και αισθητική

Οι εντοιχιζόμενες συσκευές αναδεικνύουν τη σχεδίαση κάθε τύπου κουζίνας, με δυνατότητα για ενιαία και αρμονική σύνθεση όλου του χώρου. Το κομμάτι του design γίνεται ακόμη πιο σημαντικό, στην περίπτωση που η κουζίνα είναι open plan και δε διαχωρίζεται από το καθιστικό.

Απαράμιλλη λειτουργικότητα

Σημαντικό πλεονέκτημα των εντοιχιζόμενων συσκευών είναι πως καταργούν όλους τους περιορισμούς στην επιλογή θέσεων. Έτσι, προσφέρουν επιπλέον ευκολία στην προετοιμασία του φαγητού και του μαγειρέματος, όπως οι φούρνοι άνω πάγκου, για να παρακολουθείς το ψήσιμο στο ύψος των ματιών σου, χωρίς να σκύβεις

Εξοικονόμηση χώρου

Οι εντοιχιζόμενες συσκευές καταλαμβάνουν θέσεις στη σειρά των ντουλαπιών, καταργώντας τα κενά ανάμεσά τους. Έτσι, έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο για να κυκλοφορείς με άνεση μέσα στην κουζίνα. Με την ίδια λογική, δίνουν τη δυνατότητα να απελευθερωθεί χώρος από τους πάγκους, κάνοντας καλύτερη διαχείριση των τετραγωνικών της κουζίνας.

Ευκολία στο καθάρισμα

Οι ενιαίες επιφάνειες των εντοιχιζόμενων συσκευών διευκολύνουν το καθάρισμα της κουζίνας. Χωρίς κενά και εσοχές, που γρήγορα γεμίζουν με σκόνη και υπολείμματα, είναι πιο εύκολο να διατηρείς υγιεινό το περιβάλλον που μαγειρεύεις.

Μείωση θορύβου

Χάρη στη σταθεροποίηση που παρέχουν οι εντοιχιζόμενες συσκευές, περιορίζονται οι κραδασμοί τους, ελαττώνοντας έτσι τον θόρυβο. Στην περίπτωση των πλήρως εντοιχιζόμενων μοντέλων, η πρόσοψη περιορίζει ακόμη περισσότερο τον θόρυβο.

Για σένα που φροντίζεις την υγεία της οικογένειάς σου και για σένα που λατρεύεις να δημιουργείς σπιτικά πιάτα, να «απογειώνεις» το πάρτι με γλυκές και αλμυρές δημιουργίες, ή να ετοιμάζεις καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό, στον www.kotsovolos.gr είναι σίγουρο ότι θα βρεις την κατάλληλη συσκευή.

The post Εργονομία και δημιουργικότητα στην κουζίνα με εντοιχιζόμενες συσκευές appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εργονομία,ergonomia