Tips για το απόλυτο sleepover με τις κολλητές σου τη Μέρα της Γυναίκας

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει όριο ηλικίας στα sleepovers. Έτσι, η Μέρα της Γυναίκας είναι μια καλή ευκαιρία για να απολαύσεις αυτήν την ιδιαίτερη περίσταση παρέα με την πιο ξεχωριστή γυναίκα που γνωρίζεις, τη μητέρα, την αδελφή, τη γειτόνισσα, την κολλητή ή τη συνάδελφό σου. Για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε στο σπίτι. Άλλωστε, το αξίζετε!

Η βραδιά ξεκινάει με μουσική

Η μουσική δε χρειάζεται μετάφραση, απευθύνεται σε όλο τον κόσμο

και μπορεί με μία μόνο διασκευή να αλλάξει χροιά. Μας ευχαριστεί, μας ξεκουράζει, μας κάνει να χορεύουμε, να γελάμε, να συγκινούμαστε. Οι ευεργετικές λειτουργίες που έχει πάνω μας η μουσική είναι άπειρες.

Αρκεί ένα ασύρματο ηχείο για να κάνεις το σπίτι σου «ναό της μουσικής». Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις ασύρματα το smartphone σου ή το tablet σου μ’ ένα φορητό ηχείο Bluetooth, και μετάδωσε τις αγαπημένες σου playlists από iTunes, Spotify, και πολλές άλλες πλατφόρμες.

Εάν χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο, αλλά και τη δυνατότητα να επιλέγεις να παίξεις το αγαπημένο σου τραγούδι σε ολόκληρο το σπίτι ή ακόμα και διαφορετικό τραγούδι για κάθε δωμάτιο, μπορείς να συνδυάσεις ένα μεγάλο Bluetooth ηχείο όπως το Technics Ottava S SC-C30, με ένα μικρότερο, πιο φορητό ασύρματο ηχείο, όπως το Bang & Olufsen Beoplay A1.

Και μη ξεχνάς ότι καλή μουσική είναι οποιοδήποτε είδος μουσικής αρέσει σε σένα και την παρέα σου!

Συνεχίζεται με ένα καλό απεριτίφ

Ένα κοκτέιλ είναι ό,τι πρέπει για να απολαύσεις εσύ και οι κολλητές σου τις αγαπημένες σας playlists, να αποβάλετε την ένταση της ημέρας και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Αξιοποίησε ένα ραβδομπλέντερ για να φτιάξετε τα πιο πρωτότυπα κοκτέιλ.

Αν εσύ και η παρέα σου είστε λάτρεις του καλού κρασιού, είναι μια καλή ευκαιρία να απολαύσεις την αγαπημένη σου ετικέτα. Εννοείται ότι το κρασί το απολαμβάνεις καλύτερα με τα κατάλληλα συνοδευτικά. Ετοίμασε μία ωραία πιατέλα τυριών και αλλαντικών, μια ποικιλία φρέσκων φρούτων, λίγα κριτσίνια και φυσικά το απαραίτητο κουβεντολόι. Να θυμάσαι ότι για τη σωστή συντήρηση των κρασιών χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα συντηρητή κρασιών. Έτσι, θα μπορείς να συντηρείς και να απολαμβάνεις τα κρασιά σου σαν κάθε σωστός wine lover.

Ώρα για κινηματογραφικό μαραθώνιο…

Τα sleepovers είναι γυναικεία υπόθεση. Έτσι είναι η ευκαιρία σου για εκείνη την ιστορία αγάπης που δεν κατάφερες ποτέ να δεις γιατί κανένας άλλος στο σπίτι, ούτε ο σύντροφος ούτε τα παιδιά σου, δε σε άφηναν να τη δεις. Μία ρομαντική κομεντί όπως το «Πιτζάμα πάρτι» (Sleepover 2004) θα ταιριάζει και με την περίσταση!

Με μία smart TV οι επιλογές σε περιεχόμενο είναι πολλές. Αρχικά, μπορείς πάντα να προμηθευτείς μία προπληρωμένη κάρτα Netflix, είτε για να δημιουργήσεις μια νέα συνδρομή, είτε για να ανανεώσεις την υπάρχουσα. Με μια κάρτα Netflix, αποκτάς τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, γεμάτο φανταστικές ιστορίες που συνδέουν όλο τον κόσμο.

Κι αν δε θέλεις την κάρτα ή αν έχεις την εφαρμογή ήδη στο κινητό σου, με ένα Google Chromecast, που συνδέεται στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σου και στη συνέχεια με το δίκτυο Wi-Fi σου, μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές της αρεσκείας σου! Σύνδεσε το κινητό με την τηλεόρασή σου και δες εκατοντάδες βίντεο από το YouTube ή ταινία από οποιαδήποτε εφαρμογή. Μετάφερε εύκολα δεδομένα στο Chromecast από tablet, φορητό υπολογιστή, smartphone Android ή iPhone στην τηλεόρασή σου.

Βάλε ακόμη περισσότερους στην παρέα, με το Netflix party. Πρόκειται για ένα extension του Chrome, που επιτρέπει ταυτόχρονη θέαση της ίδιας ταινίας και ατελείωτο chat για σχολιασμό ανάμεσα σε συνδεδεμένους χρήστες. Έτσι, θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να συνδέεσαι με την κολλητή σου ή και με όλη την παρέα και να απολαμβάνετε παρέα την ίδια ταινία!

…με τα απαραίτητα movie snacks

Μη ξεχάσεις να ετοιμάσεις και τα απαραίτητα snacks. Η διαδικασία της θέασης γίνεται πιο απολαυστική όταν υπάρχει κάτι για… μασούλημα. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να κουραστείς ή να ξοδευτείς. Το «μυστικό» είναι να σερβίρεις εύκολα σνακ που θα σου εξοικονομήσουν χρόνο, χρήμα και προσπάθεια. Υπάρχουν συσκευές για σπιτικά και νόστιμα Hot Dogs και για φρέσκα και μυρωδάτα Pop Corn! Ό,τι πρέπει δηλαδή για μια βραδιά ταινίας με τις κολλητές σου.

Και η βραδιά κλείνει με τη μεγάλη αγάπη κάθε γυναίκας… μία σοκολάτα

Για την ακρίβεια, άφθονη σοκολάτα!

Είναι και επιστημονικά τεκμηριωμένο πως η σοκολάτα βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους. Μπορεί να ενεργοποιήσει ορισμένα σημεία του εγκεφάλου και εκείνος να εκκρίνει περισσότερες ενδορφίνες από ένα παθιασμένο φιλί. Ειδικά η μαύρη σοκολάτα είναι πλούσια σε φυσικά αντιοξειδωτικά, όπως οι πολυφαινόλες. Με άλλα λόγια, η σοκολάτα στις σωστές δόσεις, μπορεί να κάνει καλό στην υγεία σου. Και σε μια ιδιαίτερη βραδιά σαν αυτή, επιτρέπεται η υπερβολή.

Χωρίς τύψεις λοιπόν, παραδώσου στην απόλαυση που μπορεί να σου προσφέρει ένα σιντριβάνι σοκολάτας όπως το Ariete 2962, που χωράει μέχρι και 500gr λιωμένης σοκολάτας, ώστε να μην ξεμείνετε εύκολα. Βουτήξτε μέσα φράουλες, φρούτα, μπισκότα κι ό,τι μπορείτε να φανταστείτε!

Αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί με τις φίλες σου. Και προφανώς, δεν είναι τα μοναδικά. Σημασία έχει να αφεθείς και να απολαύσεις χρόνο μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μη ξεχνάς ότι αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα!

The post Tips για το απόλυτο sleepover με τις κολλητές σου τη Μέρα της Γυναίκας appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tips, Μέρα, Γυναίκας,Tips, mera, gynaikas