Ο Μπόρις Τζόνσον συζήτησε για το θέμα της φορολογίας με τον Τζεφ Μπέζος

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον συζήτησε το θέμα της φορολογίας κατά την συνάντηση που είχε με τον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε σήμερα η Ντάουνινγκ Στριτ.

“Ο πρωθυπουργός έθιξε το θέμα της φορολογίας και ελπίζει ότι θα μπορέσει να υπάρξει πρόοδος στην εφαρμογή της συμφωνίας της G7 για τους φόρους”, δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ αναφερόμενος στην συνάντηση αυτή.

Ο Μπέζος δεσμεύτηκε

να χορηγήσει φέτος 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε δωρεές, οι οποίες θα επικεντρωθούν στις προσπάθειες γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος.

Η δέσμευση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως για το Bezos Earth Fund, το οποίο ο ιδρυτής της Amazon άρχισε να λειτουργεί πέρυσι για να υλοποιήσει τη δέσμευσή του για την χορήγηση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην χρηματοδότηση επιστημόνων, ακτιβιστών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών που αγωνίζονται κατά των κλιματικών αλλαγών.

“Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τη δέσμευση του Bezos Earth Fund, που ανακοινώθηκε απόψε, να χορηγήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την προστασία δασών και την αφαίρεση του άνθρακα από τον αέρα”, σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ.

“Ο πρωθυπουργός και ο κ. Μπέζος συμφώνησαν να συνεργαστούν για να δουν τι περισσότερο θα μπορούσε να γίνει εν όψει και κατά την COP26”, καταλήγει η βρετανική πρωθυπουργία σε ανακοίνωσή της, αναφερόμενη στην διάσκεψη για το κλίμα που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στη Γλασκώβη.

Good exchange of ideas on climate change with a lot of passion around preserving and restoring the natural world. There might also have been a side conversation about who’s better — Asimov or Clarke. The meeting was useful and enjoyable. Thank you, @BorisJohnson. pic.twitter.com/Vkx7MEPbvi

— Jeff Bezos (@JeffBezos) September 20, 2021

The post Ο Μπόρις Τζόνσον συζήτησε για το θέμα της φορολογίας με τον Τζεφ Μπέζος appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα