Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον υπαρχηγό του Τσίπρα

Πριν ο Αλέξης Τσίπρας περάσει την Πέμπτη την πόρτα της Ολομέλειας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ «έβραζε».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αναφορές όσων επισκέφθηκαν το γραφείο του στη Βουλή και τους συνεργάτες του, τα «πηγαδάκια» στους διαδρόμους καθώς και οι τηλεφωνικές γραμμές που «πήραν φωτιά» στα υψηλά κλιμάκια

της Κ.Ο. είχαν έναν κοινό παρονομαστή: «τον Παύλο Πολάκη». Τα «κρητικά» του βουλευτή Χανιών έπεσαν για άλλη μια φορά βαριά στην Κουμουνδούρου. Κατευθείαν από το αεροδρόμιο, καθώς βρισκόταν στο νησί του, μπήκε και κάθισε στα πίσω έδρανα της αίθουσας στις δευτερολογίες των αρχηγών. Επελέγη -και όχι τυχαία- να μην είναι στη λίστα των βουλευτών που λόγω των περιορισμών της πανδημίας είχαν οριστεί να παρακολουθήσουν τη συζήτηση από κοντά. Αυτό, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό, σύμφωνα με την “Καθημερινή”, για να κρατήσει τον κ. Πολάκη εκτός Ολομέλειας, αφού γνώριζε καλά ότι μετά την ανάρτησή του για την Ειρήνη Αγαπηδάκη θα ήταν για άλλη μια φορά ο πρωταγωνιστής της συζήτησης.
«Δεν γίνεται να μη βάλουμε ένα αυτογκόλ», τόνισε μέλος της Κ.Ο., «χάνουμε όλοι μαζί», συμπλήρωνε άλλος βουλευτής. Κορυφαίο στέλεχος και πρώην υπουργός μετέφερε στην «Κ» ακόμα και τα «γαλλικά» που ακούστηκαν στο γραφείο του προέδρου για τη σπουδή του Παύλου Πολάκη να ξεσπαθώσει για άλλη μια φορά στο Facebook λίγο πριν ο Αλέξης Τσίπρας συγκρουστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή. Με λίγα λόγια, στον ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησαν πως ο βουλευτή τους έδωσε την ευκαιρία στον πρωθυπουργό να αλλάξει την ατζέντα και να εμφανιστεί ως θύμα κακόβουλων σχολίων στο Διαδίκτυο.
Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας, γνώστης των συζητήσεων που λαμβάνουν χώρα στην Κουμουνδούρου ξεκαθαρίζει ότι μπορεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα οι φίλοι του να είναι λίγοι, όμως το ίδιο δεν ισχύει και με τους σκληροπυρηνικούς της βάσης του κόμματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα -εφόσον δεν υποτροπιάσει στον μέγιστο βαθμό- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει το χατίρι της Ν.Δ. και να τιμωρήσει με κάποιον τρόπο τον Παύλο Πολάκη.

Το άρθρο Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον υπαρχηγό του Τσίπρα εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βράζει, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα,vrazei, syriza, tsipra