Στάλιν… ζεις, εσύ τους οδηγείς!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα έχουν χαμένα οι “αυλικοί” του Τσίπρα. Βρίσκονται σε αντιπολιτευτική παραζάλη.

Προσπαθούν, με fake news, να “κρύψουν” στις ακρογιαλιές του Σουνίου τη βίλα Τσίπρα. Πετάνε λάσπη σε όποιον δεν στηρίζει τον “αρχηγό”. Γενικώς τα έχουν χαμένα οι μουστερήδες. Ο δε πανικός τους εκτός από γραφικός είναι και επικίνδυνος.

Για τους ίδιους. Όχι για την κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να μην λησμονούν όλοι αυτοί οι “ευαίσθητοι και χολερικοί αυλικοί”, πως οι πολίτες το 2019 έστειλαν, με τη ψήφο τους, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους “μαθητές του Στάλιν”.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για τη βίλα Τσίπρα και τα “παιδιά” του Στάλιν.
Αποκαλύφθηκε προ λίγων ημερών ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποκρύψει από το κόμμα του και τον “λαουτζίκο” ότι εδώ και πολλούς μήνες μετακόμισε από τη βίλα που είχε υπενοικιάσει το 2015 από τον επιχειρηματία κ. Γιώτη σε άλλη βίλα στο Σούνιο… αγνώστου, μέχρι στιγμής, ιδιοκτήτη.

Προσοχή σ΄ αυτό το σημείο: ουδείς κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα γιατί νοίκιασε εξοχικό, παρά θιν’ αλός. Αυτό για το οποίο τον εγκάλεσαν πολίτες, κόμματα και δημοσιογράφοι είναι γιατί το απέκρυπτε τόσους μήνες, για τον αφόρητο λαϊκισμό του και για την απύθμενη υποκρισία του.

Επίσης, τέθηκαν ορισμένα ερωτήματα για το χαμηλό τίμημα και για την “φτωχική” ανακαίνιση που πλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Αυτά κατατέθηκαν στη δημόσια σφαίρα προς συζήτηση, σχετικά με τη νέα βίλα που νοίκιασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα τι σχέση έχουν αυτά τα εύλογα ερωτήματα με τις σταλινικές μεθόδους που χρησιμοποιούν τα αφηνιασμένα συριζοτρολ και κάποιες “έγκυρες” γραφίδες (τρομάρα τους) είναι μια μεγάλη συζήτηση.

Ας αρκεστούμε στα εξής:
Γιατί ο κ. Τσίπρας απέκρυψε την ενοικίαση της βίλας στο Σούνιο;
Γιατί προσπαθεί να (μας) πείσει ότι η εξοχική κατοικία (ένα με το κύμα) φέρνει σε φτωχικό τσαρδί;
Γιατί το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του διερρήγνυε τα ιμάτια του ότι το εξοχικό είναι δηλωμένο στο Πόθεν Εσχες; (Για την ιστορία καμία βίλα δεν είναι στο Πόθεν Έσχες του Τσίπρα, γιατί απλά δεν είναι υποχρεωμένος να τη δηλώσει. Στην εφορία δηλώνονται τα ενοικιαστήρια).
Γιατί επιστρατεύθηκε ο εσμός των περιφερόμενων τραμπούκων για να στοχοποιήσουν όσους γράφουν για τη βίλα Τσίπρα;
Και τέλος, πού το είδαν γραμμένο (εκτός από τη… βίβλο του Στάλιν) οι δημοσιογράφοι να μην αποκαλύπτουν όσα επιμελώς (τους) κρύβει ο επικεφαλής της Κουμουνδούρου;

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Θα μπορούσε να θυμίσει κανείς ότι τα ίδια έλεγαν οι “αυλικοί” του Τσίπρα όταν αποκαλύφθηκε πως λίγες μόνο ημέρες μετά τη φονική τραγωδία στο Μάτι αυτός έκανε διακοπές στο κότερο γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας.
Θα μπορούσε κάποιος να θυμίσει ότι τα ίδια έλεγαν τα κατάλοιπα του σταλινισμού όταν (και πάλι με μεγάλη καθυστέρηση) αποκαλύφθηκε πως 4 περίπου μήνες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, ο “λαοπρόβλητος” ηγέτης Αλ. Τσίπρας έσπευσε να νοικιάσει βίλα στο Σούνιο.
Θα μπορούσε κανείς να θυμίσει κι άλλα πολλά που (μάλλον συνειδητά) απέκρυψε (βλ. δημοψήφισμα 2015 και πως το Όχι του λαού το έκανε “Ναι” στα μνημόνια) τα τελευταία χρόνια ο λαϊκός ηγέτης, που μένει σε δυάρι στην Κυψέλη.
Επιμύθιον: άλλο πράγμα η αλήθεια κι άλλο τα σταλινικά ψέματα. Άλλο πράγμα η κριτική κι άλλο πράγμα η “εξόντωση” των πολιτικών αντιπάλων-και όχι μόνο. Και τέλος, άλλο πράγμα να κάνεις κριτική στον “ηγέτη” του Σουνίου κι άλλο πράγμα η κακοήθεια, οι φασιστικές επιθέσεις και οι συκοφαντίες από “πληρωμένα πιστόλια”, “αγιογράφους” του Τσίπρα και από “ορφανά” του Στάλιν. Γιατί όσο κι αν ονειρεύονται ότι μπορεί εν έτη 2020 να “στηθούν” δίκες Μόσχας στην Ελλάδα με τις… ονειρώξεις θα μείνουν.
Περαστικά τους! Να μην ξεχάσουν να προμηθευτούν και… λίγο ξίδι για τη χολή που στάζουν, γιατί θα τους χρειαστεί (ξανά) μετά τις εκλογές του 2023…

Keywords
Τυχαία Θέματα