Κάλυψη Τσίπρα σε Παππά για Καλογρίτσας-Gate – Τσιμουδιά για Πολάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας προσέφερε πλήρη κάλυψη στον Νίκο Παππά κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται η πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το «Καλογρίτσας gate», ενώ απέφυγε να αναφέρει οτιδήποτε για τις εμπρηστικές και κατάπτυστες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη νωρίτερα από το βήμα της Βουλής

Από την πλευρά της ΝΔ, ο κοινοβουλευτικός

της εκπρόσωπος Θάνος Πλεύρης εξήγησε στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μπορεί να επικαλείται την ενότητα όταν δεν καταδικάζει τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη ο οποίος νωρίτερα χαρακτήρισε την πλειοψηφία ως «παράταξη των δωσίλογων και των μαυραγοριτών». Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με καταθέσεις «κουκουλοφόρων» μαρτύρων επιχείρησε να διώξει 10 πολιτικούς της αντιπάλους.

Τέλος εξήγησε στην αντιπολίτευση ότι η πρόταση για προανακριτική δεν γίνεται για τον νόμο Παππά αλλά για άλλες πράξεις και παραλήψεις του πρώην υπουργού στην προσπάθειά του να στήσει ελεγχόμενο επικοινωνιακό βραχίονα. «Δεν άκουσα κανέναν ομιλητή του ΣΥΡΙΖΑ να μας λέει για τους λογαριασμούς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Κύπρο και τον ρόλο του White House. Εσείς δηλαδή τι μας λέτε; Ότι αυτά δεν πρέπει να ελέγχουν;» είπε σε άλλο σημείο.

Ο ίδιος υπερασπίστηκε τους χειρισμούς τόσο του κ. Παππά όσο και του  κ. Παπαγγελόπουλου λέγοντας πως «είμαστε η κυβέρνηση που ανέλαβε το δύσκολο φορτίο μιας χρεοκοπημένης χώρας με άδεια ταμεία και σκάνδαλα εκατομμυρίων και αυτό που κάναμε ήταν να σηκώσουμε μανίκια και να τραβήξουμε μπροστά. Δεν προκαλέσαμε την δίωξη ούτε το ειδικό δικαστήριο ακόμα και όταν ήρθε το σκάνδαλο της Novartis. Την στείλαμε στην Δικαιοσύνη ώστε εκείνη να αποφανθεί και όχι να στήσουμε ειδικό δικαστήριο. Δεν κάναμε επιλογή ποιος ήταν περισσότερο ή λιγότερο εμπλεκόμενος και λειτουργούσαμε με γνώμονα την αλήθεια και όχι τον εκδικητικό ρεβανσισμό».

Το άρθρο Κάλυψη Τσίπρα σε Παππά για Καλογρίτσας-Gate – Τσιμουδιά για Πολάκη εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα