Έκτορας Κουφοντίνας: Χυδαιότητες από τον γιο του αρχιδολοφόνου

“Το όνομα του παιδιού που δολοφόνησε η ασφάλεια της Μπακογιάννη θα το μάθουμε; Γι αυτόν θα δούμε αφιερώματα; Θα το ακούμε 30 χρόνια μετά; Το όνομα του ασφαλίτη θα το μάθουμε; Στην φυλακή θα μπει; Ή όταν σκοτώνει κάποιον το περιβάλλον της αγίας οικογένειας είναι όλα καλά;” έγραψε στο twitter ο γελοίος Εκτορας Κουφοντίνας, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα έξω από τη Βουλή.

Τολμάει  ο γιος

του Κουφοντίνα να συγκρίνει το τραγικό περιστατικό με τον αρχιδολοφόνο πατέρα του που σκότωσε εν ψυχρώ και πισώπλατα 13 ανθρώπους. Ο γελοίος!

Το όνομα του παιδιού που δολοφόνησε η ασφάλεια της Μπακογιάννη θα το μάθουμε; Γι αυτόν θα δούμε αφιερώματα; Θα το ακούμε 30 χρόνια μετά; Το όνομα του ασφαλίτη θα το μάθουμε; Στην φυλακή θα μπει; Ή όταν σκοτώνει κάποιον το περιβάλλον της αγίας οικογένειας είναι όλα καλά;

Έκτορας Κουφοντίνας | Hector Koufontinas (@TheKoufontinas) March 14, 2021

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε όσα έχουν γίνει μετά το τροχαίο που προκάλεσε έξω από τη βουλή αστυνομικός. Αναφέρεται ότι ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες και ότι ο υπαίτιος «προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.). Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.

Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».

Το άρθρο Έκτορας Κουφοντίνας: Χυδαιότητες από τον γιο του αρχιδολοφόνου εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα