H Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε για το έτερο της ήμισυ

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ η Δόμνα Μιχαηλίδου παραδέχεται ότι είναι σε σχέση εκτός Αθηνών, ενώ περιγράφει και τα χαρακτηριστικά του ιδανικού για εκείνη συντρόφου. «Είμαι σε μία σχέση που δεν είναι στην Αθήνα λέει η υφυπουργός Εργασίας.

Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της δεν είναι άλλος από

τον δήμαρχο, Χανίων, Παναγιώτη Σημαντηράκη.

Για την σχέση εξ αποστάσεως σημειώνει πως «θα ήταν όμως εξίσου δύσκολο αν ήμασταν και οι δύο στην ίδια πόλη, δεδομένου του φόρτου εργασίας» και εξηγεί τι πρέπει να έχει ο ιδανικός για εκείνη σύντροφος: «Σίγουρα να έχει υπομονή, ουσιαστική παιδεία, μόρφωση και πολύ χιούμορ! Χωρίς χιούμορ δεν βγαίνει η ζωή».

Στην ερώτηση αν ως μοναχοπαίδι ονειρεύεται μία οικογένεια με πολλά παιδιά, απαντά καταφατικά. Το ίδιο και στο αν θα υιοθετούσε ένα παιδί. «Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια, δεν θέλω να συνεχίσω την ζωή μου μόνη. Δεν υπάρχει άγχος του χρόνου, ούτε κάποια πίεση από την οικογένειά μου». Όσο για το εαν συνδυάζεται η καριέρα με την οικογένεια; «Αν από τη θέση της υφυπουργού Εργασίας θεωρούσα ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο, θα ήμουν σίγουρα πολιτικά αποτυχημένη».

Το άρθρο H Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε για το έτερο της ήμισυ εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα