5 +1 εύκολες σπιτικές ζύμες που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

01:41 24/2/2021 - Πηγή: Argiro
Με τόσο κρύο καιρό και εν μέσω πανδημίας καθόμαστε πολλές ώρες στο σπίτι.

Άλλωστε φαίνεται ότι το 2021 μπήκε προβληματικά και το σίγουρο είναι θα μας κρατήσει στα σπίτια μας για αρκετό καιρό ακόμα.

Ευκαιρία λοιπόν για ζύμωμα και για να χαλαρώσετε, πιάνοντας μια αφράτη ζύμη στα χέρια σας.

Τι μπορώ να φτιάξω με μια ζύμη;Εδώ έχω ιδέες για σπιτικές εύκολες συνταγές για ζύμη σαν να είσαι επαγγελματίας. Το σπιτικό ζυμάρι είναι διαδικασία που θα λατρέψεις και στο υπογράφω.Η καλύτερη ζύμη για πίτσα, τα πιο αφράτα κουρού τυροπιτάκια,
ντόνατς με την πιο φουσκωτή και νόστιμη ζύμη, λουκανικοπιτάκια λαχταριστά και μοναδική αφράτη ζύμη για να την γεμίσεις με τυρί, σοκολάτα ή μαρμελάδα και τους τρελάνεις όλους. Όσο για το εύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα είμαι σίγουρη ότι θα τρελαθείτε με αυτή την συνταγή.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας το εξής: Όταν πιάνω ζύμη στα χέρια μου τρελαίνομαι. Από παιδί ακόμα, η ζύμη για μένα ήταν κάτι μαγικό.

Με λίγο αλεύρι και απλά υλικά δημιουργείς στο λεπτό λιχουδιές αλμυρές και γλυκιές που τρελαίνουν κόσμο.Αν είσαι σπίτι με τα παιδιά, είναι ο καλύτερος τρόπος να τα απασχολήσεις δημιουργικά. Ζύμωσε μια από τις παρακάτω εύκολες σπιτικές ζύμες και βάλε τα παιδιά στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει ωραιότερη διαδικασία από το να δώσεις ζωή στο αλεύρι σου. Να ψήσεις τα καλούδια σου και να μοσχοβολήσει το σπίτι φρεσκοψημένα τυροπιτάκια, πίτσα, donuts, λουκανικοπιτάκια και αφράτες τυρόπιτες. Σε λιγώνουν και μόνο από όταν σιγοψήνονται και ροδίζουν στο φούρνο. Δεν υπάρχει πιο ωραία μυρωδιά στο σπίτι μας από αυτή του φρέσκο ψημένου ψωμιού. Τραγανή κόρα, αφράτο ψωμί με αρώματα από προζύμι και μια τεχνική χωρίς μίξερ με ένα απλό ανακάτεμα. Πραγματικά αν δεν το φτιάξεις δεν το πιστεύεις.Εγώ θα σας προτείνω να δοκιμάσετε μια διαφορετική εύκολη ζύμη από αυτές, κάθε εβδομάδα, ώστε να τις δοκιμάσετε όλες. Αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς και να δημιουργήσεις νόστιμες συνταγές με εύκολες σπιτικές ζύμες που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη/ο!Καλή επιτυχία σε όποια συνταγή για ζύμη κι αν φτιάξετε και να ξέρετε ότι η μία είναι καλύτερη από την άλλη.Βασική ζύμη για πίτσα

Η καλύτερη συνταγή για σπιτική ζύμη πίτσας. Όσοι τη δοκιμάσατε, δεν την αλλάζετε με καμία. Το ίδιο κι εγώ εδώ και πολλά χρόνια!

Βασική ζύμη για πίτσα: Δείτε τη συνταγήΝτόνατς στο φούρνο ή τηγανητάΤα πιο ωραία donuts με μια ζύμη όνειρο. Ζουμερά, αφράτα ντόνατς. Εντυπωσιακά, φουσκωτά και χρωματιστά με υπέροχο γλάσο!Βάλτε και τα παιδιά στην κουζίνα και παίξτε με τη διακόσμηση. Η γεύση τους και η υφή τους είναι το κάτι άλλο! Πραγματικά σας προκαλώ να τα δοκιμάσετε κι αν έχετε φάει καλύτερα από τα αφράτα donuts εδώ είμαι για να σας ακούσω.Ντόνατς: Δείτε τη συνταγήΑυτή η ζύμη. Ναι! Αχ αυτή η αφράτη ζύμηΕίναι πραγματικά ένας αφρός η υφή της και σκέτη τρέλα η γεύση της. Κάνει μια ελαφριά κρούστα εξωτερικά και μέσα παραμένει μαλακή μαστιχωτή και ελαστική. Τέτοια αφράτη ζύμη δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ. Άσε που μπορείς να την γεμίσεις με γλυκιά η αλμυρή γέμιση. Φτιάξε την μισή αφράτη ζύμη με γέμιση φέτας και την υπόλοιπη γέμισε την με σοκολάτα ή μαρμελάδα. Είναι το κάτι άλλο.Αφράτη Ζύμη: Δείτε τη συνταγήΠοιος λέει όχι στα καλύτερα τυροπιτάκια κουρού;Αυτή την συνταγή για κουρού να την φυλάξετε γιατί για μια ζωή αυτήν θα φτιάχνετε. Έχει μια μπισκοτένια υφή που θρυμματίζεται όταν δαγκώσεις κι είναι το κάτι άλλο. Φτιάξε μπόλικα κουρού τυροπιτάκια γιατί εξαφανίζονται πριν καν τα βγάλεις από το ταψί.Τυροπιτάκια κουρού: Δείτε τη συνταγήΠοιο είναι το μυστικό για το καλύτερο ψωμί;Το πιο εύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα χωρίς μίξερ που θυμίζει ψωμί με προζύμι γίνεται με ένα απλό ανακάτεμα. Η τραγανή ρόδινη κόρα του, η μαλακή αφράτη ψίχα του, το προζυμένιο άρωμα του !!! Πώς να σας το περιγράψω; Απλά φτιάξτε το. Τα υλικά απλά και καθημερινά. Η προετοιμασία 5’. Το μεγάλο μυστικό για το καλύτερο τραγανό σπιτικό ψωμί είναι η υπομονή. Υπομονή να έχετε μόνο, για να ωριμάσει σωστά η ζύμη του ψωμιού. Ξεκίνα τώρα κιόλας με 3 απλά υλικά να φτιάξεις το πιο τραγανό και φουσκωτό ψωμί που υπάρχει.Εύκολο ψωμί: Δείτε τη συνταγήΣου αρέσουν οι εύκολες σπιτικές ζύμες χωρίς μαγιά και πολλά πολλά; Αυτή η ζύμη πασπαρτού είναι ειδικά για σένα.Αυτά τα λουκανικοπιτάκια χαλάνε κόσμο!Ζύμη χωρίς μαγιά, χωρίς φούσκωμα. Ζύμη εύκολη, γρήγορη κι αφράτη. Είναι ζύμη πασπαρτού γιατί βάζεις μέσα ό,τι θέλεις και ό,τι σου περίσσεψε. Με λουκανικάκια κοκτέιλ όμως είναι το κάτι άλλο.Λουκανικοπιτάκια, τυροπιτάκια και σοκολατοπιτάκια με σπιτική ζύμη: Δείτε τη συνταγήΚι αν έχεις τρέλα με τις εύκολες σπιτικές ζύμες όπως κι εγώ, εδώ θα βρεις τις πιο ωραίες ζύμες για τσουρέκια, ψωμιά, πίτες και γλυκά!

12 μυστικά για το καλύτερο σπιτικό ψωμί

The post 5 +1 εύκολες σπιτικές ζύμες που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε! appeared first on Argiro.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα