Το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή τους στο κανάλι

20:40 8/10/2020 - Πηγή: Youfly

Πρώτος τελειώνει τη σεζόν, τελευταίος την εγκαινιάζει. Ο λόγος για την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα από τη Θεσσαλονίκη, που αποχαιρέτησαν το κοινό τους στις 11 Μαίου κι έκτοτε έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους. Ωστόσο, δεν λένε να αλλάξουν συνήθειες όσα χρόνια κι αν περάσουν είτε είναι εντός ή εκτός τηλεόρασης.

Το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή τους στο κανάλι

Άλλωστε, μπορεί πολλά να λέγονται και να γράφονται για την τηλεοπτική επιστροφή

τους, ωστόσο, ένα είναι σίγουρο ότι οι Ράδιο Αρβύλα, ο κόσμος να χαλάσει θα γυρίσουν στο youtube κανάλι τους με καινούρια επεισόδια. Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του δουλεύουν πυρετωδώς, ώστε να επιστρέψει γύρω στα τέλη Οκτωβρίου, όπως συνέβαινε και την εποχή που οι Ράδιο Αρβύλα αποτελούσαν μέλη κάποιου τηλεοπτικού σταθμού.

Το κανάλι των Αρβύλα στο Youtube μετράει πάνω από 166.000 εγγεγραμμένους χρήστες και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα νέα επεισόδια της αγαπημένης εκπομπής.

Μπορεί αυτή τη στιγμή, οι Θεσσαλονικείς να έχουν δεχτεί διάφορες προτάσεις και από τον Ιανουάριο που έφυγαν από τον ΣΚΑΪ από όλους σχεδόν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως άλλωστε συνέβη και όταν έφυγαν από τον ΑΝΤ1 το 2018. Ωστόσο, μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολο κάποιος να αποδεχτεί εύκολα τις απαιτήσεις τους σε συνδυασμό με την υψηλή αμοιβή τους και το κόστος παραγωγής. Αν και αυτή τη φορά οι μνηστήρες υπολογίζονται σε δυο, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί πριν το τέλος του 2020 με τις αρχές του 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ο Αντώνης Κανάκης τοποθετήθηκε για κάποιο θέμα δημόσια, ήταν για να πάρει θέση για το Big Brother και να τα βάλει με τον ΣΚΑΪ που πήρε την απόφαση να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα τέτοιο τηλεοπτικό προϊόν. Κάτι που είχε ξανακάνει και στο παρελθόν και στην περίπτωση του ΑΝΤ1, κάθε φορά που δεν συμφωνούσε με αποφάσεις και εκπομπές του σταθμού.

Διαβάστε επίσης για τα ποσοστά τηλεθέασης του σταθμού ΣΚΑΙ σε ενημέρωση και ψυχαγωγία!

The post Το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή τους στο κανάλι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα