Το Καφέ της Χαράς: Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο 4/12

10:47 4/12/2020 - Πηγή: Youfly

Το Καφέ της Χαράς έρχεται σήμερα 4/12 με το επόμενο απολαυστικό επεισόδιο και σας το παρουσιάζουμε φωτογραφίες και περίληψη.

Το Καφέ της Χαράς: Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο 4/12

Επεισόδιο 22

Ο Περίανδρος διχάζεται ανάμεσα στη Χαρά και στη Στέλλα και η αναστάτωσή του μεγαλώνει όταν η Αρετή του αποκαλύπτει ότι είναι πράγματι έγκυος και πρέπει να επισπεύσουν τον γάμο με τον Μάνο. Εντωμεταξύ, η Χαρά επισκέπτεται τον Περίανδρο για να δει πώς είναι μετά τον ξυλοδαρμό του από τον «μπράβο» του Νώντα κι εκείνος για να

την πικάρει της λέει ότι θα αρραβωνιαστεί με τη Στέλλα. Η Στέλλα ευτυχώς τον καλύπτει λέγοντας στη Χαρά ότι είναι όντως η μνηστή του. Τα πράγματα περιπλέκονται όμως, όταν εμφανίζεται ο Βασίλης και η Χαρά ακούει τη Στέλλα να του δηλώνει ότι είναι ο έρωτας της ζωής της. Πώς το λένε στον Περίανδρο τώρα;…

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου: 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Πάρης Σκαρτσολιάς, Έφη Ρασσιά, Χριστίνα Τσάφου, Φωτεινή Ντεμίρη, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Περικλής Λιανός, Μαίρη Ραζή, Στέλιος Γούτης, Δημήτρης Μαχαίρας, Μαριαλένα Ροζάκη, Απόστολος Καμιτσάκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Γιάννης Παπαθανάσης, Αντώνης Καλομοιράκης, Εύη Κολιούλη, Νίκος Τσάκωνας.

οι μικροί: Χρίστος και Κώστας Πιπεριάς – Σινανιώτης

και η Μαρία Κανελλοπούλου

Στο ρόλο της «Στέλλας» η Ζέτα Δούκα

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τάκης Μιχαήλ

EXECUTIVE PRODUCER: Σταύρος Καπελούζος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS

#ToKafeTisXaras

Όπως έχουμε γράψει, κόσμος πάει και έρχεται στο πιο αγαπητό τηλεοπτικό χωριό, το Κολοκοτρωνίτσι. Αφού στο Καφέ της Χαράς έρχονται τέσσερα νέα πρόσωπα και μία αποχώρηση.

Στην παρέα του Φατσέα και του Πώποτα θα προστεθούν σύντομα νέα πρόσωπα που επιφυλάσσουν ανατροπές και πολλές εκπλήξεις στην εξέλιξη του σεναρίου της κωμικής σειράς το «Καφέ της Χαράς».

Δείτε επίσης:

Το Καφέ της Χαράς 27/11: Τι θα δούμε στο καινούργιο επεισόδιοΤο Καφέ της Χαράς: Τέσσερα νέα πρόσωπα και μία αποχώρηση

The post Το Καφέ της Χαράς: Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο 4/12 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα