Το αληθινό Παίχνίδι του Καλαμαριού έρχεται στο Άμπου Ντάμπι

15:04 12/10/2021 - Πηγή: Youfly

Παγκόσμιο αμόκ έχει προκαλέσει η κορεάτικη σειρά – φαινόμενο του Netflix, Το παιχνίδι Του Καλαμαριού. Τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Ούτε το ότι η σειρά θα «ζωντανέψει» σε πραγματικές συνθήκες στο Άμπου Ντάμπι!

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού θα πάρει σάρκα και οστά στο Κορεάτικο Πολιτιστικό Κέντρο (KCC) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εκεί, λοιπόν, θα δημιουργηθεί αναπαράσταση της σειράς η οποία θα αποτελείται από δύο ομάδες των 15 ατόμων η καθεμία.

Σύμφωνα με περισσότερες πληροφορίες,

οι συμμετέχοντες θα παίξουν 4 από τα 6 παιχνίδια της δημοφιλής σειράς. Αυτά θα είναι το «Red Light Green Light», «Dalgona Candy», «Marbles» και «Djakji». Τα δύο πρώτα μάλιστα έχουν γίνει viral στο Tik Tok.

Φυσικά στο Άμπου Ντάμπι δεν θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο, όπως στην σειρά Το παιχνίδι του Καλαμαριού, ενώ προφανώς δεν θα δούμε πυροβολισμούς και αιματοχυσίες. Μάλιστα όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα κληθούν να απαντήσουν σε τρεις ερωτήσεις για το παιχνίδι, για να αποδείξουν ότι είναι πραγματικοί φανς της σειράς.

Θυμίζουμε ότι το Παιχνίδι του Καλαματιού είναι η νούμερο 1 σειρά του Netflix σε πάρα πολλές χώρες ενώ έχει βάλει πλώρη για να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix.

Δείτε ακόμα:

Το παιχνίδι του Καλαμαριού: Το Netflix κόβει την επίμαχη σκηνήMaid: Η λολίτα του Ταραντίνο γίνεται η αποκάλυψη του Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Το αληθινό Παίχνίδι του Καλαμαριού έρχεται στο Άμπου Ντάμπι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα