Τηλεθέαση 29/5: Κυρίαρχος ο Αγγλικός Εμφύλιος – Τα πρωινά κι η Τέλεια Απόδραση

11:30 30/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ιδιαίτερη μέρα για την τηλεθέαση η χθεσινή (29/5), με ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός να επισκιάζει το συνηθισμένο πρόγραμμα. Πόσο επηρέασε το ποδοσφαιρικό ματς τα υπόλοιπα προγράμματα και ποια συνεχίζουν τις πολύ υψηλές πτήσεις στην ζώνη προβολής τους;

Μαντσεστερ Σίτυ – Τσέλσι είχε το μενού χθες το βράδυ και όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, στην ζώνη προβολής του. Βέβαια η Φάρμα κατάφερε να τον κοντράρει, σημειώνοντας αξιόλογα ποσοστά, ειδικά στο γενικό σύνολο. Δυναμικά επίσης συνεχίζει να κινείται και η καινούργια  εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου,

Η Τέλεια Απόδραση, που προβάλλεται λίγο πριν την prime time ζώνη.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχώρισαν τα πολύ καλά ποσοστά, για ακόμα μια φορά, των εκπομπών Έλα Χαμογέλα, Καλύτερα δεν γίνεται και φυσικά η Τέλεια Απόδραση!

Η τηλεθέαση χθες (29/5) – Δυναμικό κοινό

Πρωινή Ζώνη

Έλα Χαμογέλα – 22,4%Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 17,0%

Μεσημεριανή Ζώνη

Καλύτερα δεν γίνεται – 17,4%Open Sport – 8,1

Βραδινή ζώνη

Τελικός Champions League – 20,3%Η Τέλεια Απόδραση – 17,9%Η Φάρμα – 17,3%

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5 Τελικός: Όλα όσα θα δούμε μέχρι το μεγάλο φινάλεΦάρμα: Ποιος αποχώρησε – «Εδώ έμαθα να εκτιμάω το απλό» (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Τηλεθέαση 29/5: Κυρίαρχος ο Αγγλικός Εμφύλιος – Τα πρωινά κι η Τέλεια Απόδραση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα