Survivor: Νέες ομάδες ξανά – Ο Ντάφυ αλλάζει στρατόπεδο (Video)

07:28 16/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα ακόμη ανατρεπτικό, νέο επεισόδιο, έρχεται απόψε (16/5) στο Survivor, θυμίζοντάς μας ότι πράγματι το ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά εκείνο των ανατροπών! Έκτακτο Συμβούλιο, νέες ομάδες και νέες κόντρες έρχονται να αλλάξουν για ακόμη μια φορά το δεδομένο.

Μόλις πριν λίγες ημέρες μάθαμε ότι έρχονται τεράστιες αλλαγές από την Κυριακή. Η αποχώρηση του Τζέιμς και η εν δυνάμει αποχώρηση του Μπάρτζη έφεραν τα άνω κάτω στο Survivor. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι όλα θα αλλάξουν και θα ξεκινήσει το παιχνίδι από την αρχή. Τί θα μπορούσε να σημαίνει αυτό; Νέες ομάδες! Για τρίτη φορά στο φετινό παιχνίδι, οι ισορροπίες αλλάζουν. Κάποιοι θα πάνε στους Μπλε, κάποιοι στους Κόκκινους! Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Τριαντάφυλλος και Καρολίνα πάνε στους Μπλε

Αρχικά, το βασικό είναι ότι στο Έκτακτο Συμβούλιο δεν υπάρχει ο Νίκος Μπάρτζης, ούτε στο αγώνισμα. Είναι δεδομένο πλέον ότι αποχωρεί οριστικά από το Survivor. Ο Λιανός είχε αποκαλύψει ότι θα τον δούμε την Κυριακή. Ίσως και για τελευταία φορά στον Άγιο Δομίνικο! Οι Κόκκινοι αριθμούν 6 παίκτες, ενώ οι Μπλε αριθμούν 3. Οι αλλαγές είναι μονόδρομος! «Το Survivor αλλάζει! Από ‘δω και πέρα και η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική…», επισημαίνει ο Λιανός!

Το Survivor, όμως, δε θα γίνει ατομικό στο σημερινό νέο επεισόδιο! Αντιθέτως θα έχουμε δύο ομάδες! Το σοκαριστικό είναι ότι ο Ντάφυ αλλάζει ομάδα και από τους Κόκκινους πάει στους Μπλε, φορώντας την αντίστοιχα μπαντάνα. Μάλιστα, τον βλέπουμε να αγωνίζεται, αλλά και να πανηγυρίζει. Παρόλα αυτά, οι εντάσεις δε θα αργήσουν να φανούν, αφού Κόρο και Ντάφυ – πλέον στην ίδια ομάδα – έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση. «Δε σε φοβάμαι αγόρι μου», ακούγεται ο Τριαντάφυλλος να λέει στον Κόρο!

Αναμένουμε με αγωνία όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο σήμερα (16/5) στο Survivor!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Χείμαρρος ο Τζέιμς – «Βρώμικο» παιχνίδι ο ΣάκηςSurvivor: Θα δούμε τον Νίκο Μπάρτζη την Κυριακή; – Ο Λιανός απαντά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Νέες ομάδες ξανά – Ο Ντάφυ αλλάζει στρατόπεδο (Video) appeared first on Youfly.

Keywords