Στην Υγειά μας ρε παιδιά: Σάββατο 7 Νοεμβρίου – Το Trailer

14:27 5/11/2020 - Πηγή: Youfly

Μία μοναδική μουσική εμπειρία επιφυλάσσει στους τηλεθεατές η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ (Trailer).

Στο επίκεντρό της βρίσκεται ο Θανάσης Βασιλόπουλος ο οποίος με το κλαρίνο του θα προσφέρει ένα μελωδικό οδοιπορικό μέσα από ξεχωριστές συμπράξεις και πολύχρωμα ακούσματα.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Με το σημαντικό δεξιοτέχνη και βιρτουόζο συμπράττουν χαρίζοντας ερμηνείες υψηλής αισθητικής ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Μάκης Σεβίλογλου, ο Κώστας Παυλίδης και

οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης. Τραγούδια αγαπημένα, όλων των ειδών και των αποχρώσεων ντύνονται με τον ήχο του κλαρίνου προσφέροντας ιδιαίτερες στιγμές και ξυπνώντας έντονα συναισθήματα.

Σε αυτό το τόσο ξεχωριστό μουσικό ταξίδι συνεπιβάτες είναι ο Πέτρος Λαγούτης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο Ορέστης Τζιόβας, η Βάσω Μητρομάρα, η Ναταλί Δήαμου και η Ελένη Γιαννοπούλου.

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα γεμάτο εκπλήξεις που φέρει την καλλιτεχνική σφραγίδα ενός κορυφαίου σολίστα , του Θανάση Βασιλόπουλο.

Στην Υγειά μας ρε παιδιά – Σάββατο 7 Νοεμβρίου – Trailer

Σας θυμίζουμε ότι για την εκπομπή Στην Υγειάς μας ρε Παιδία, είχαμε αναφερθεί εκτενώς στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν.

Έκει σας αναφέραμε  ότι όχι μόνο δεν κόβεται, αλλά επιστρέφει με αφιέρωμα σε γνωστό και αγαπημένο τραγουδοποιό.
Το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου, δηλαδή στις 3/10 είχε κάνει πρεμιέρα το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ παρά τα δημοσιεύματα που είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας. Ότι δηλαδή η εκπομπή αγνοείται και αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι κόβεται λόγω κορωνοϊού και νέων μέτρων από την κυβέρνηση.

Πρεμιέρα «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή όχι μόνο είχε βγει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αλλά έκανε  αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που εκείνες τις ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον ξαφνικό χαμό του.

Διαβάστε περισσότερα νέα για την τηλεόραση στο Youfly.

The post Στην Υγειά μας ρε παιδιά: Σάββατο 7 Νοεμβρίου – Το Trailer appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα