Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ με την Πίτσα Παπαδοπούλου

13:09 6/5/2021 - Πηγή: Youfly

Αυτό το Σάββατο 8 Μαΐου, η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, φιλοξενούν στην εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ, την μεγάλη τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία εδώ και έξι δεκαετίες μας χαρίζει μοναδικές στιγμές με την ερμηνεία της και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Πίτσα Παπαδοπούλου – η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού τραγουδιού

Παλαιοί και νέοι συνεργάτες και φίλοι έσπευσαν στο πλατό μας για να τιμήσουν την αγαπημένη Πίτσα.

Και να μοιραστούν μαζί μας νότες και αναμνήσεις από την μακροχρόνια συνεργασία και φιλία τους.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, συνεργάτης και «κολλητός» της μέχρι και σήμερα,  έδωσε το στίγμα του. Και δήλωσε, για μια ακόμη φορά, το θαυμασμό και την αγάπη του για την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Στην ίδια ατμόσφαιρα και ο Τάκης Σούκας μας θύμισε τις υπέροχες επιτυχίες τους. Αλλά και ιστορίες από τα δικά τους μονοπάτια.

Στο αφιέρωμα και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος. Από τους νεότερους συνεργάτες της ερμηνεύτριας, ο οποίος, υπέγραψε και το νέο της τραγούδι.

Για τη μεγάλη Κυρία του Ελληνικού τραγουδιού μας μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας.

Στην εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ για την Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά και μαζί της τραγούδησαν ο μόνιμος συνεργάτης των τελευταίων ετών και αγαπημένος φίλος της Στέλιος Διονυσίου. Ακόμα ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Αγνή Καλουμένου και ο Χάρης Μακρής.

Μαζί μας και οι ηθοποιοί Πάνος Σταθακόπουλος, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Μαζιώτης και Αλεξάνδρα Φαρδελάκη. Καθώς και οι Κορίνα Τριανταφύλλου, Γιάννος Παπαευσταθίου, Μόσχα Χατζηευσταθίου και η δημοσιογράφος Κίκα Ρόκα.

Δείτε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης, Ελένη Ράντου και Μιχάλης Σαράντης στο The 2Night Show!Your Face Sounds Familiar: Βραδιά Eurovision – Κυριακή 9/5

Για περισσότερα νέα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στον λογαριασμό μας στο Twitter. Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στον λογαριασμό του Instagram μας.

The post Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ με την Πίτσα Παπαδοπούλου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα