Σου Κου Family: Η Αντελίνα, ο Χάρης & τα νούμερα τηλεθέασης

15:09 31/1/2021 - Πηγή: Youfly

Το Σου Κου Family προσγειώθηκε στις τηλεοπτικές μας οθόνες εν μέσω δεύτερης, τρίτης – έχουμε χάσει και τον λογαριασμό – καραντίνας και εμείς κάνουμε μια μίνι κριτική των όσων είδαμε καθώς και των ποσοστών που έπιασε στην τηλεθέαση.

Και η Αντελίνα Βαρθακούρη έχοντας παρά το πλευρό της τον συμβίο της Χάρης Βαρθακούρη, φορώντας ένα ομολογουμένως υπερβολικό φούξια φόρεμα με τεράστια λευκά πουά – που δεν την κολάκευε ιδιαίτερα – και ισορροπώντας με δυσκολία στις πανύψηλες λευκές γόβες, καλησπέρισε το κοινό της.

Αφήνει μια
γλυκιά αίσθηση στον τηλεθεατή

Φωτεινό και ζεστό το πλατό δίνει την αίσθηση του σπιτιού. Η Αντελίνα δείχνει να το απολαμβάνει. Είναι δεδομένο πως αυτή η εκπομπή της ταιριάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έχει μία αμεσότητα κι ένα χαμόγελο που «σπάει» το γυαλί της τηλεόρασης και απευθύνεται στη μέση γυναίκα. Ακόμα και το ανεκδιήγητο φούξια φόρεμά της μοιάζει να σου κλείνει το μάτι και να σου φτιάχνει τη διάθεση.

Η εκπομπή είναι προφανές πως θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Η πιο σφιχτή, γρήγορη ροή τα περισσότερα και με ποικιλία θέματα σίγουρα θα βοηθήσουν. Το ζεύγος έχει τον δικό του κώδικά επικοινωνίας. Η Αντελίνα σταμάτησε τον Χάρη μόλις εκείνος πήγε να κάνει το γνωστό «καγκούρικο» χιούμορ του στο θέμα των ημερών ενώ εκείνος στιγμές στιγμές δεν κρύβει τη βαρεμάρα του. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως τη συγκεκριμένη ώρα έπαιρνε τον μεσημεριανό του υπνάκο. Όλα αυτά βέβαια δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας αφήνουν ένα χαμόγελο στον τηλεθεατή ακόμα κι αν εκείνη τη στιγμή δεν παρακολουθεί επισταμένως αλλά κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Σου Κου Family: Η κριτική και τα καλά ποσοστά στην τηλεθέαση

Ένα μεγάλο μειονέκτημα της εκπομπής είναι η ώρα του telemarketing που δεν είναι και λίγη. Τα τηγάνια, οι κατσαρόλες, οι κρέμες σαλιγκαριού και οι σόμπες παραπέμπουν σε άλλου τύπου προγράμματα και δεν βοηθούν τη δημιουργία μίας μαγιάς που θα ενισχύσει την εκπομπή και θα την κάνει να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό.

Την πρώτη μέρα το Σου Κου Family απέσπασε το αξιοπρεπές ποσοστό του 16,5% στο δυναμικό κοινό δεν κατάφερε όμως να περάσει μπροστά από το Καλύτερα δεν Γίνεται και την παρέα της Ναταλίας Γερμανού που τερμάτισε πρώτη με 18%. Οι εκπομπές δεν κρίνονται από ένα σαββατοκύριακο είναι μαραθώνιος και τις περισσότερες φορές επίπονος. Η πρώτη μέρα ακόμα και η πρώτη εβδομάδα δεν καθορίζουν την κατάληξη και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμα:

To MasterChef, το Survivor και στο βάθος η ΔούκισσαΈρωτας με Διαφορά: Γιατί λατρέψαμε τη νέα σειρά του STARMasterChef 5: Οι πρώτοι έξι παίκτες που μπήκανε στο σπίτι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σου Κου Family: Η Αντελίνα, ο Χάρης & τα νούμερα τηλεθέασης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα