Σκοτεινός Ποταμός – ERTFLIX: Επιστροφή σ’ ένα τραυματικό παρελθόν

15:18 30/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Σκοτεινός Ποταμός είναι μία ταινία στο ERTFLIX με ένα εκπληκτικό καστ και μία συγκλονιστική υπόθεση που θα σας αφήσει άφωνους. Αγαπημένοι αστέρες του Χόλιγουντ έρχονται σε ένα μοναδικό θρίλερ για να μας καθηλώσει!

Ο Σκοτεινός Ποταμός μία δραματική ταινία θρίλερ βρετανικής παραγωγής του 2017 σε σενάριο και σκηνοθεσία Clio Barnard. Πρωταγωνιστούν σπουδαίοι ηθοποιοί που έχουμε αγαπήσει μέσα από γνωστές και δημοφιλείς ταινίες και σειρές. Στον Σκοτεινό Ποταμό συναντιούνται η Ruth Wilson, ο Mark Stanley και ο Sean Bean. Η ταινία

βασίζεται σε ένα μικρό ποσοστό στο μυθιστόρημα της Rose Tremain, Tresspass.

Στην πραγματικότητα, η Barnard σκόπευε να δημιουργήσει μία πιστή αναπαράσταση του βιβλίου, που διαδραματίζεται στην νότια Γαλλία και περιστρέφεται γύρω από δύο αδέρφια που εμπλέκονται σε μία διαμάχη σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία. Ωστόσο, επηρεασμένοι από τους παραγωγούς να κάνει δική της την ιστορία, η Barnard άλλαξε την τοποθεσία της ταινίας στο Yorkshire με μία διαφορετική και λίγο πιο σκοτεινή πλοκή.

Η υπόθεση της ταινίας

Η ταινία επικεντρώνεται σε μία γυναίκα που επιστρέφει στο σπίτι της 15 χρόνια μετά προκειμένου να διεκδικήσει την φάρμα του πατέρα της, η οποία στη συνέχεια εμπλέκεται σε μία διαμάχη με τον αδερφό της.

Αναλυτικότερα, η ταινία Σκοτεινός Ποταμός στο ERTFLIX ακολουθεί την Alice, η οποία επιστρέφει στη γενέτειρά της ύστερα από τον θάνατο του πατέρα της, μετά από μία δεκαπενταετία. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τον αδερφό της, ο οποίος είναι αποφασισμένος να πουλήσει το οικογενειακό αγρόκτημα. Η διαφωνία και η έντονη σύγκρουσή τους θα φέρει στην επιφάνεια τραυματικές αναμνήσεις για την Alice.

Σκοτεινές αναμνήσεις του παρελθόντος που στοιχειώνουν το μέλλον

Ο Σκοτεινός Ποταμός είναι μία δραματική ταινία που αγγίζει τα όρια του ψυχολογικού θρίλερ. Έντονες σκηνές, καθηλωτικές ερμηνείες και μία υπόθεση που δεν ξεφεύγει από την πραγματικότητα. Η ταινία αναπαριστά το πώς οι τραυματικές εμπειρίες μπορούν να εμποδίσουν τον άνθρωπο να προχωρήσει, πώς το παρελθόν μπορεί να στοιχειώσει το παρόν και το μέλλον.

Οι τρεις πρωταγωνιστές δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας που κόβει την ανάσα. Το καλογραμμένο σενάριο κρατάει τον θεατή από την αρχή μέχρι και το τέλος, ενώ μέσα από την ταινία ταξιδεύουμε σε μοναδικά τοπία της Αγγλίας, στην εξοχή και σε λιβάδια. Η χρωματική παλέτα με τα γήινα πλάνα ντύνει άψογα τις σκηνές, οι οποίες εμπλουτίζονται με μία ιδιαίτερη μουσική επένδυση.

Η ταινία Σκοτεινός Ποταμός έχει χαρακτηριστεί μία από τις καλύτερες βρετανικές ταινίες και θα είναι διαθέσιμη στο ERTFLIX μέχρι και τις 9 Μαΐου 2021.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης: 

Το Μυστήριο του Κύριου Πικ: Μία λογοτεχνική περιπέτεια στο ERTFLIXStreaming: Οι διαθέσιμες πλατφόρμες στην Ελλάδα και όσες έρχονται

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Σκοτεινός Ποταμός – ERTFLIX: Επιστροφή σ’ ένα τραυματικό παρελθόν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα