ΣΚΑΪ: Έρχεται η νέα σειρά – Ποια δυνατά ονόματα κλειδώνουν

06:54 5/11/2021 - Πηγή: Youfly

Mετά το «Μόλις χθες», ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να ρίξει και νέα, δεύτερη σειρά στο πρόγραμμα του.

Πρόκειται για την ελληνική εκδοχή της σειράς «Kirmizi Oda» (τουρκικής προέλευσης) που σημαίνει «Κόκκινο δωμάτιο». Πρόκειται για ένα ψυχολογικό δράμα με αυτοτελή επεισόδια.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται μια διάσημη

ψυχίατρος-ψυχολόγος το γραφείο της οποίας είναι γνωστό ως «Κόκκινο Δωμάτιο» από το χρώμα που κυριαρχεί στη διακόσμησή του. Από το γραφείο της θα δούμε να περνούν ασθενείς με τραυματικές εμπειρίες όπως  κακοποιημένα παιδιά και γυναίκες που προσπαθούν να βρουν διέξοδο μέσα από τη θεραπεία. Κάθε μία μάλιστα από αυτές τις ιστορίες εξελίσσεται σε πέντε περίπου επεισόδια με τους πρωταγωνιστές της να προσπαθούν να βρουν τη λύση στο «Κόκκινο Δωμάτιο».

Η σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Όλγα Μαλέα ενώ για το ρόλο της κεντρικής ηρωίδας επικρατέστερη φέρεται να είναι η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η όλη παραγωγή θα φέρει την υπογραφή της Acun Medya και του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα σειρά του ΣΚΑΪ θα μεταδίδεται μια ή δύο φορές την εβδομάδα και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους. Τα γυρίσματα πάντως αναμένεται ν’ αρχίσουν μέχρι το τέλος του έτους προκειμένου να ετοιμαστεί ένας ικανός αριθμός επεισοδίων, ούτως ώστε η σειρά να μπορέσει να ξεκινήσει αρχές του 2022.

Δείτε επίσης: 

MEGA: Αναβάλλεται η εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη «Μεγάλη Εικόνα»Γιάννης Λάτσιος: Ο κρυφός ρόλος στο OPEN και η σχέση με τη Μασούρου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ΣΚΑΪ: Έρχεται η νέα σειρά – Ποια δυνατά ονόματα κλειδώνουν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα