Σασμός: Η Βασιλική ακούει το όνομα του Στεφανή και λιποθυμά

22:01 22/6/2022 - Πηγή: Youfly

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής μετατρέπεται σε εφιάλτης, στη σειρά Σασμός. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το ζευγάρι δε θα καταφέρει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μυστήριο δε θα ολοκληρωθεί και ο έρωτας αυτός δε θα σφραγιστεί με τις ευλογίες του παπά Μιχάλη…

Ο Άγγελος εντοπίζεται άγρια δολοφονημένος. Μόλις τα νέα για τη δολοφονία του φτάνουν σε όλη την Κρήτη,

ο Μανόλης παίρνει μία μεγάλη απόφαση: Πρέπει να ομολογήσει για όσα είδε στο βουνό, πριν χαθούν κι άλλες ζωές, άδικα.

Έτσι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και φωνάζει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και του Άγγελου. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, αν και σοκαρισμένος, ανακουφίζεται που επιτέλους θα μπορέσει να συλλάβει τον Σταματάκη.

Λίγο πριν ανταλλάξουν όρκους και ευχές, η αστυνομία περνά χειροπέδες στον Μαθιό. Του ανακοινώνουν δυνατά πως είναι ο υπεύθυνος για τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη και του Άγγελου Βρουλάκη.

Η Βασιλική, μόλις ακούει το όνομα του συζύγου της, στη σειρά Σασμός, λιποθυμάει στον γάμο της. Όλα διαλύονται μέσα σε μια στιγμή. Ο Μαθιός δε ξεστομίζει λέξη, απλώς την κοιτάζει στα μάτια, συντετριμμένος. Το τέλος του έφτασε…

Δείτε επίσης:

Σασμός – Καλλιόπη για Μανόλη: «Πρέπει να του κλείσουμε το στόμα»Σασμός Spoiler: Όλα όσα έρχονται στη δεύτερη σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Η Βασιλική ακούει το όνομα του Στεφανή και λιποθυμά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα