Σασμός: Η Άσπα βρίσκει τον Άγγελο πνιγμένο στα αίματα

08:01 17/6/2022 - Πηγή: Youfly

Το φρικτό τέλος του Άγγελου έρχεται στην σειρά Σασμός. Ο ήρωας που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό δυστυχώς θα αποχαιρετήσει την σειρά στα τέλη της πρώτης σεζόν και το φινάλε του θα βαφτεί με αίμα. Η σύντροφός του Άσπα, σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, θα βρει τον αγαπημένο της Άγγελο, νεκρό!

Η Άσπα βρίσκει νεκρό τον Άγγελο στην σειρά Σασμός

Ο τρόπος ο οποίος θα φύγει ο Άγγελος στην σειρά Σασμός θα συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο ίδιος θα πέσει θύμα

ξυλοδαρμού από τον Μαθιό και στην συνέχεια θα αποφασίσει να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Προτού όμως το κάνει αυτό, μια συνάντηση του με την Καλλιόπη θα είναι η αρχή του τέλους του. Η Καπετάνισσα θολώνει και πάνω στον θυμό που την διακατέχει τον μαχαιρώνει με ένα νυστέρι το οποίο θα βρεθεί στα χέρια της μέσα στο ίδιο το ιατρείο του Άγγελου, όπου θα είναι και η συνάντησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣπύρος Πετρουλάκης – Σασμός: «Ένας σπουδαίος ηθοποιός έρχεται»

Η ίδια συνειδητοποιεί τι έκανε και φεύγει γρήγορα από το συγκεκριμένο μέρος για να μην την ανακαλύψουν. Ο Άγγελος είναι ζωντανός αλλά αναίσθητος και γεμάτος αίματα. Την χαριστική βολή στον ήρωα όμως, θα την δώσει ο Κώστας, ο οποίος θα του αφαιρέσει και ολοκληρωτικά την ζωή με πολύ άγριο τρόπο. Η Άσπα λίγες ώρες μετά τον βρίσκει πνιγμένο στα αίματα. Ο Άγγελος αφήνει την τελευταία του πνοή στην σειρά Σασμός βυθίζοντας για ακόμα μια φορά τους Βρουλάκηδες αλλά και την αγαπημένη του Άσπα στο πένθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣασμός: Ο Πρόδρομος νεκρός – Ο Αντώνης τρέχει στο τμήμα

Εαν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Η Άσπα βρίσκει τον Άγγελο πνιγμένο στα αίματα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα