Σασμός – Διονύσης: «Θα σε καρφώσω για τον Στεφανή»

13:34 5/11/2021 - Πηγή: Youfly

Μία μεγάλη αποκάλυψη θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Κώστας παραμένει μπλεγμένος στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. Ο Διονύσης δίνει εντολές, με την Άσπα να εξοργίζεται, στη σειρά Σασμός.

Μία τεράστια σύγκρουση ακολουθεί και διχάζει. Η Άσπα εντοπίζει στα πράγματα που Κώστα αρχαία μικρά αντικείμενα, με τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται. Το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας έχει βουίξει σε όλη την Κρήτη, με την ηρωίδα να παγώνει στη σκέψη πως

ο άντρας της είναι μπλεγμένος.

Όλα γύρω της καταρρέουν. Θέλει να προστατεύσει τον Κώστα, πριν η κατάσταση γίνει χειρότερη. Οι έρευνες συνεχίζονται, με τον αστυνόμο Αντώνη να βρίσκεται -πια- σε απόγνωση…

Η Άσπα φρικάρει – Ο Διονύσης απειλεί

Κι όμως, η Άσπα θα έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα, το οποίο δε θα της βγει σε καλό. Μαθαίνει πως ο Διονύσης είναι ο αρχηγός αυτής της οργάνωσης και τρέχει να τον συναντήσει. Ένας έντονος διάλογος ξεσπάει ανάμεσά τους, με τον Διονύση να εξοργίζεται.

Η Άσπα του ζητάει να αφήσει ήσυχο τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα ο Διονύσης να βγαίνει εκτός εαυτού, στη σειρά Σασμός. Οι απειλές ξεκινούν, με επίκεντρο τον Στεφανή. Ο Διονύσης την απειλεί πως εάν ανοίξει το στόμα της ή εμποδίσει την παράνομη αυτή δράση, θα μιλήσει!

Θα αποκαλύψει πως η Άσπα διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον Στεφανή και όλα θα γκρεμιστούν σε δευτερόλεπτα. Η Άσπα παγώνει μόλις ακούει αυτές τις απειλές. Ο φόβος την κυριεύει και αισθάνεται πως όλα θα διαλυθούν, εάν επιμείνει. Έτσι, κάνει τα στραβά μάτια, με το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας να εξαπλώνεται.

Δείτε επίσης:

Σασμός: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Αστέρης τραυματίζεταιΣασμός: Κρίσιμες ώρες για τον Αστέρη – Σε σοκ η Αργυρώ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός – Διονύσης: «Θα σε καρφώσω για τον Στεφανή» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα