Σασμός – Αργυρώ: «Πόσο τυχερή είμαι που σε βρήκα Σταύρο»

19:32 17/6/2022 - Πηγή: Youfly

Ένα καλό νέο που αφορά την υγεία της Αργυρώς θα χαροποιήσει την ίδια αλλά και την οικογένεια της, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός. Όπως θα παρακολουθήσετε και παρακάτω στο αποκλειστικό απόσπασμα που ακολουθεί από το αποψινό επεισόδιο, ο Σταύρος της ανακοινώνει πως τα νέα των εξετάσεων είναι πολύ θετικά.

Θετικά τα νέα για την Αργυρώ στην σειρά Σασμός

Τα νέα των εξετάσεων

προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη. Ο Σταύρος ενημερώνει την Αργυρώ πως είτε εκείνος είτε η Άσπα υπάρχει η πιθανότητα να είναι συμβατοί δότες. Η ίδια συγκινείται και ευχαριστεί τον αγαπημένο της, Σταύρο για όλα όσα έκανε γι΄ αυτήν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣασμός: Η Καλλιόπη μαχαιρώνει τον Άγγελο – Ο Κώστας τον αποτελειώνει

Η Αργυρώ του λέει πόσο τυχερή είναι που ήρθε στην ζωή της με το ζευγάρι να αγκαλιάζεται σφιχτά. Αυτό το νέο χαροποιεί ιδιαίτερα την Αργυρώ αλλά και την οικογένεια της. Οι ελπίδες να σωθεί η Αργυρώ όλο και μεγαλώνουν δίνοντας μια ανάσα αισιοδοξίας στην ίδια. Για πόσο όμως θα κρατήσει η χαρά της Αργυρώς στην σειρά Σασμός; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣασμός: Η Άσπα βρίσκει τον Άγγελο πνιγμένο στα αίματα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός – Αργυρώ: «Πόσο τυχερή είμαι που σε βρήκα Σταύρο» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα