Ορνέλα Λούτη: Συνάντηση με Βίσση-Βανδή στο σπίτι της Καβογιάννη (Video)

11:19 27/4/2021 - Πηγή: Youfly

Μία αξέχαστη συνάντηση έγινε στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη, όπου ήταν καλεσμένες η Ορνέλα Λούτη, η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση, όπως αποκάλυψε η ίδια! Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω περαιτέρω πληροφορίες!

Αναλυτικότερα, η Ορνέλα Λούτη μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για τη συνάντησή της με την Καβογιάννη και τις δύο τραγουδίστριες, τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και το ότι έπαιζε 10 χρόνια μπάσκετ. Η ηθοποιός “μαρτύρησε” ότι μαζεύονται συχνά στο σπίτι της Καβογιάννη για να παίξουν μπιρίμπα. Αυτές τις

μέρες, όμως, έχουν μάθει ένα άλλο παιχνίδι, που τους το έμαθε η Άννα Βίσση: το κανάστα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η παρέα Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή

Ύστερα από την θρυλική εμφάνιση των δύο τραγουδιστριών στο πλατών του J2US, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή φάνηκε να άφησαν στην άκρη την επί χρόνια κόντρα τους. Η Ορνέλα Λούτη αποκάλυψε ότι οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα, ότι τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους και ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην συνάντηση Βίσση – Βανδή στο σπίτι της Καβογιάννη. Η ίδια απάντησε ότι πολύ πιθανό μία τέτοια συνάντηση να ξαναϋπάρξει στο άμεσο μέλλον.

«Ήταν θαύμα αυτό που έγινε πέρυσι και νομίζω θα ξανασυμβεί»

Όσον αφορά τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, η ηθοποιός τόνισε ότι η Λέτα έχει γοητευτεί από τον Προκόπη και θέλει να αλλάξει τη ζωή της. Η ηθοποιός μάλιστα τόνισε ότι πολλές φορές την παρομοιάζουν με την Κορίνα από τα Εγκλήματα και την λένε “Κορίνα του Διαφανίου”, “Κορίνα του ’60” και πολλά παρόμοια!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε ακόμη: 

Βίσση – Βανδή: Το νέο δυνατό ντουέτο τους είναι γεγονός! (βίντεο)Γιώργος Αρσενάκος: Τι δήλωσε ο Mr Panik για Βίσση, Βανδή & House of Fame

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook . Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ορνέλα Λούτη: Συνάντηση με Βίσση-Βανδή στο σπίτι της Καβογιάννη (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα