Οι γυναίκες «δηλητήριο» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν

22:21 2/12/2020 - Πηγή: Youfly

Έξι γοητευτικές γυναίκες βάζουν την υπογραφή τους σε ρόλους – «φωτιά» και σε συναρπαστικές ιστορίες – σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα.

Δανάη Μιχαλάκη (Η Δρόσω Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1)

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή γίνονται τυχαία και αυτό φαίνεται πως συνέβη στην περίπτωση της Δανάης Μιχαλάκη, της νεαρής ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη καθημερινή σειρά «Άγριες Μέλισσες» του AΝΤ1. Οι άνθρωποι της παραγωγής την ανακάλυψαν μέσα από τη σελίδα της στο Facebook και, μετά

από λίγες ημέρες, είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα…

Έκτοτε η Δανάη βρίσκεται συνεχώς μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου της Δρόσως στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» που η τηλεθέαση της χτυπάει «κόκκινο» κάθε βράδυ την ώρα της προβολής της.

Η ίδια η Δανάη δεν κρύβει την ικανοποίηση της για την επιτυχία που βιώνει μέσα από τον πρώτο της αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «η αλήθεια είναι ότι οι “Μέλισσες” μου έχουν ανοίξει πόρτες και μου γίνονται πλέον προτάσεις».

Η Δανάη Μιχαλάκη έχει καταγωγή από τη Σύρο και είναι κόρη του επίσης ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής της Μιμής Ντενίση και λατρεύει τον χορό και τα ζώα

Ειρήνη Καραγιώργη (Η Ηλιάνα στις «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ)

Η Κύπρια ηθοποιός είναι 25 χρονών και είναι ήδη μητέρα δύο κοριτσιών!  Έχει πάρει μέρος σε κάποιες παραγωγές τη Κυπριακής τηλεόρασης ενώ παράλληλα έχει κάνει και θέατρο. Πλέον τη βλέπουμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ηλιάνας στην επιτυχημένη σειρά «8 λέξεις».

Η Ειρήνη Καραγεώργη επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, καθώς μοιράζεται μαζί τους στιγμές της καθημερινότητάς της με τις κόρες της, ενώ παράλληλα έχει και δικό της blog, μέσα από το οποίο απευθύνεται σε όλες τις νέες μανούλες.

Η Ειρήνη αυτοαποκαλύπτεται

Η εντυπωσιακή ηθοποιός σε μια από τις αναρτήσεις της στο blog της αναφέρει: «Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ξεκινάμε με τα βασικά, ονοματεπώνυμο: Ειρήνη Καραγιώργη, μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών. Η ζωή μου;

Με λίγες λέξεις, μαμά, νοικοκυρά, ηθοποιός,  σύντροφος και τέλος γυναίκα. Μια μέρα ερωτεύτηκα και έμεινα έγκυος. Δεν τα παράτησα όμως, το σχολείο το συνέχισα και πήγαινα με την κοιλιά στο στόμα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Γέννησα, κάθισα σπίτι δυο βδομάδες και επέστρεψα για να τελειώσω την τρίτη λυκείου. Αποφοίτησα με άριστα.

Παράλληλα με την εγκυμοσύνη προετοιμαζόμουνα για να δώσω εξετάσεις στην δραματική σχόλη Βλαδίμηρου Καυκαρίδη. Ήρθε το καλοκαίρι, πήγα στις εξετάσεις και πέρασα. Επιτέλους θα σπούδαζα αυτό που πάντα  ονειρευόμουν.

Οι σπουδές μου ήταν τρία χρόνια. Όμως δεν θα το κρύψω δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, ήμουνα και single μαμά, οι ώρες ήταν πολλές και έπρεπε να αφήνω την μικρή συνεχώς Ακόμη νιώθω τύψεις για αυτό. Όμως τα κατάφερα και από το 2016 μέχρι και σήμερα έχω την τύχη να κάνω την δουλειά που αγαπώ. Και είχα και  την τύχη -ευλογία πες καλύτερα- μέσα από  αυτά τα δύσκολα τρία χρόνια να γνωρίσω αυτόν που μου στάθηκε με όλη την δύναμη της ψυχής του».

Μαίρη Μηνά (Η Αγγελική Γρηγορίου στην «Αγγελική» του Alpha)

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στη σειρά «Αγγελική» στέφεται από απόλυτη επιτυχία, καθώς αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές γυναίκες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η τηλεοπτική Αγγελική της ομώνυμης σειράς του Alpha κερδίζει τις εντυπώσεις με τις υποκριτικές ικανότητες δικαιώνοντας αυτούς που την επέλεξαν για τον πρωταγωνιστικό αυτό ρόλο. Πέρα από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών. Ακόμα έχει κάνει σπουδές Κοινωνικής Λειτουργού, θέατρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, και έχει μεταπτυχιακό στην δραματοθεραπεία.

Για την αναγνωρισιμότητα που τυγχάνει πλέον λόγω της συμμετοχής της στη σειρά «Αγγελική» είχε πει – μεταξύ άλλων – πρόσφατα στο περιοδικό «Typos TV» τα εξής: «Δεν νιώθω έτοιμη να δεχτώ το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Όμως, είναι κομμάτι του επαγγέλματός μας και, αν μη τι άλλο, θέλω να το αντιμετωπίσω ως κάτι όμορφο και ομαλό. Αυτό που αναμένω και είμαι περίεργη να δω είναι οι αντιδράσεις του κόσμου. Αυτό με αφορά πρωτίστως, αυτή η επαφή».

Αθηνά Οικονομάκου (Η Φαίη Σταθάτου στο «Έλα στη θέση μου του Alpha)

Μια ηθοποιός που πολύ σύντομα κατάφερε να εδραιωθεί στο καλλιτεχνικό χώρο ενώ παράλληλα έχει δείξει και επιχειρηματικές αρετές καθώς ασχολείται με το εμπόριο κοσμημάτων και ρούχων.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον», με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα.

Το 2008, συμμετείχε σε επεισόδιο της αισθηματικής σειράς «Αληθινοί Έρωτες» στον Alpha. Την ίδια περίοδο ανέλαβε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση στην νεανική σειρά «Οι Ατρόμητοι» μαζί με τον Γιάννη Βούρο.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της στη «Ζωή της Άλλης»

Το 2009 πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ξένιας Παππά στη σειρά του Mega, «Η Ζωή της Άλλης», έναν ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά και την δυσκόλεψε αρκετά μέχρι να ενταχθεί στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς, αφού όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της: «Για τη Ζωή της Άλλης  έκανα 30 κάστινγκ με τον σκηνοθέτη. Νομίζω ότι με φώναζε για δύο μήνες καθημερινά και κάθε μέρα μου έδινε άλλο κείμενο. Δεν περίμενα ότι θα πάρω το ρόλο. Είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ. Έκανα τόσα κάστινγκ γιατί δεν με ήθελαν από το κανάλι. Ήμουν μια κοπέλα χωρίς εμπειρία, πάρα πολύ μικρή, καθόλου γνωστή και ο ρόλος ήταν πρωταγωνιστικός, πολύ δύσκολος και δυνατός. Έπρεπε λοιπόν να τους πείσει ο σκηνοθέτης με πολλούς τρόπους ότι μπορώ».

Τελικά, η σειρά λόγω της μεγάλης επιτυχίας, ολοκληρώθηκε μετά από τρεις τηλεοπτικές σεζόν.

Παράλληλα, τον Δεκέμβριο του 2011, ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί και ως Χρύσα Μαλτέζου στην επίσης καθημερινή σειρά του Mega, «Κλεμμένα Όνειρα», συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη. Το 2014 συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και πρωταγωνίστησε στη κυπριακή δραματική σειρά «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς».

Τη σεζόν 2015-2016 πρωταγωνίστησε στην κωμωδία «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου». Από το 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου» ερμηνεύοντας τον ρόλο της Φαίης Σταθάτου, αλλά αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης στα μέσα του δεύτερου κύκλου. Επέστρεψε στη σειρά τον Οκτώβριο του 2018 στις αρχές του τρίτου κύκλου.

Η παρουσία της στη σειρά συνεχίζεται και σήμερα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Nάντια Μπουλέ (Η Τζένη Χανδρινού στην Aγγελική του Alpha)

Μετά από οκτώ χρόνια επέστρεψε στη μικρή οθόνη η Νάντια Μπουλέ με ένα ρόλο «φωτιά» στη δραματική σειρά «Αγγελική» του Alpha, αποτελώντας μία από τις γυναίκες δηλητήριο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

H ίδια ερωτηθείσα για την τηλεοπτική της επάνοδο είπε: «Είχαν προκύψει διάφορες συζητήσεις και περιπτώσεις για τηλεόραση αλλά δεν είχα νιώσει πως θέλω να γυρίσω με τα τότε δεδομένα. Είναι πάρα πολύ ωραία η ομάδα των ανθρώπων που απαρτίζουν αυτή τη σειρά. Και ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις με ανθρώπους που εκτιμάς για την επαγγελματική τους πορεία, που σ’ αρέσουν σαν ηθοποιοί. Είναι πάρα πολύ βασικό».

Να θυμίσουμε ότι η Νάντια Μπουλέ ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του θεάματος, σε ηλικία 11 ετών, μέσα από την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, «Bravissimo».

Η πορεία της Νάντιας Μπουλέ

Σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε η συνεργασία της με το κανάλι MAD TV, η οποία διήρκησε τέσσερα χρόνια. Εκεί παρουσίασε τις εκπομπές «Live @ 8» και «Room 8». Από το 2006 και για δύο σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια του Νίκου Παπαδάκη στην εκπομπή «Lifestyle» στο Alter ενώ τη σεζόν 2008-2009 συμμετείχε στην εκπομπή του Mega, «Όμορφος κόσμος το πρωί» ως μια από τους συμπαρουσιαστές του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ενδιάμεσα, έκανε δύο guest εμφανίσεις στις σειρές «Λατρεμένοι μου γείτονες» (2008) και «Όλα στον αέρα» (2009). Το 2010, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, το οποίο διήρκησε τέσσερα χρόνια. Τη σεζόν 2010-2011 παρουσίασε το ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef». Το 2011, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο ελληνικό «Dancing with the Stars» όπου έλαβε την πέμπτη θέση ενώ παρουσίασε και την εκπομπή «Elatte».

Τη σεζόν 2011-2012 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι «Black Out» ενώ τη σεζόν 2013-2014 ήταν παρουσιάστρια του επίσης τηλεπαιχνιδιού «The biggest game show in the world». Το 2015, συμμετείχε σε τρία επεισόδια της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Εθνική Ελλάδος» στο MEGA ενώ στις 31 Δεκεμβρίου 2019 παρουσίασε το εορταστικό πρόγραμμα «Η Αθήνα υποδέχεται το 2020» στην ΕΡΤ.

Άννα Μπεζάν (H Eλισάβετ στις «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ)

Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model πριν από δύο χρόνια, καταφέρνοντας να συγκινήσει τους κριτές αλλά και τους τηλεθεατές με την ιστορία της.

Η υποκριτική μπήκε ξαφνικά στη ζωή της μετά από πρόταση που της έγινε για τη σειρά «Αστέρια στην Άμμο». Σήμερα τη βλέπουμε στο πολιτικό ερωτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» σε ένα ιδιαίτερα ανατρεπτικό ρόλο.

Αυτές ήταν οι γυναίκες “δηλητήριο” της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Δείτε επίσης:

Ελληνική Τηλεοραση 2021: Όλες οι νέες σειρές, εκπομπές & ριάλιτιΕκπομπές Μαγειρικής 2020-2021: Από τη Βέφα στον Άκη και τα ριάλιτι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Οι γυναίκες «δηλητήριο» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν appeared first on Youfly.

Keywords
σεζον, η ζωη της αλλης, dancing with the stars, next top model, αθηνά οικονομάκου, mad tv, facebook, θεατρο, instagram, blog, καλοκαιρι, single, alpha, αθηνα, ΑΝΤ1, mega, mad, live, room, lifestyle, alter, top, chef, dancing, stars, black, game, world, ΕΡΤ, συμμετοχή, σκαι, τηλεοραση, νουμερα τηλεθεασης, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, ελληνικο ανδρικο casting , Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, madwalk, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, τελος του κοσμου, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, αγγελικη, δαναη μιχαλακη, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, instagram, τηλεθεαση, γυναικα, δουλεια, εγκυμοσυνη, ηθοποιοι, ηθοποιος, θριλερ, καθημερινη, μητερα, ονειρο, προγραμμα, σκαι, τηλεοραση, τυχη, ωρα, alpha, blog, game, mad, mega, ατομα με ειδικες αναγκες, βεφα, βραδυ, βρισκεται, γινεται, γινονται, δαναη, δυναμη, δηλητηριο, ευλογια, εγκυος, εγινε, ειπε, ειρηνη, εβδομαδα, εξετασεις, επρεπε, επιτυχια, ετων, ζωη, ζωης, ιδια, ηλικια, κειμενο, κωμωδια, μαμα, μιμης, μηνες, ναντια μπουλε, ομαδα, οθονη, κοιλια, οκτω, πεμπτη, υπογραφη, πορτες, ρολο, σειρες, συντομα, σειρα, συμμετοχή, σπιτι, στομα, συρο, σχολειο, τυψεις, τρια, τριτη, ωρες, αρναουτογλου, δαχτυλιδι, εκπομπες, εμφανισεις, επεισοδια, ετοιμη, ιδιαιτερα, κομματι, κοπελα, κορες, λεξεις, mad tv, μπροστα, single, top, θελω να, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα