Οι Φυλές της Ευρώπης: Οι δημιουργοί του Dark με νέα σειρά Netflix

15:28 23/2/2021 - Πηγή: Youfly

Μία νέα σειρά έχει αναστατώσει το Netflix από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε και δεν είναι άλλη από το Οι Φυλές της Ευρώπης (Tribes of Europa). Οι δημιουργοί του επιτυχημένου Dark έρχονται με μία καινούργια sci-fi σειρά που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μάλιστα η ομοιότητά της με το The 100 είναι εμφανής.

Εάν λατρέψατε το The 100 ή το Dark, τότε σίγουρα αυτή η σειρά πρέπει

να μπει στη λίστα σας. Οι Φυλές της Ευρώπης είναι σειρά επιστημονικής φαντασίας γερμανικής παραγωγής του 2021 σε σκηνοθεσία Philip Koch και Florian Baxmeyer που έχει κατακτήσει την κορυφή του Netflix φλερτάροντας με την νούμερο 1 θέση. Πρωταγωνιστούν οι Emilio Sakraya, David Ali Rashed, Melika Foroutan, Oliver Masucci και Robert Finster.

Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά διαδραματίζεται σε μία μετα-αποκαλυπτική Ευρώπη, όπου κυριαρχεί πόλεμος μεταξύ κρατιδίων. Τρία αδέρφια προσπαθούν να επιβιώσουν, ενώ ένας τεράστιος κίνδυνος απειλεί ολόκληρη την ήπειρο.

Ειδικότερα, το 2074, τρία αδέρφια προσπαθούν να αλλάξουν την μοίρα της Ευρώπης, όπου μετά από μία παγκόσμια καταστροφή η ήπειρος έχει μετατραπεί σε ένα δυστοπικό εμπόλεμο τοπίο. Διάφορα μικροκρατίδια παλεύον μεταξύ τους προκειμένου να επικρατήσουν. Τα αδέρφια παγιδεύονται σε αυτή τη σύγκρουση όταν βρίσκεται υπό την κατοχή τους ένας μυστηριώδης κύβος.

Ένας σκληρός πόλεμος ξεκινάει σε μία δυστοπική Ευρώπη

Οι Φυλές της Ευρώπης στο Netflix είναι μία σκοτεινή, συναρπαστική σειρά γεμάτη μυστήριο, δράση και περιπέτεια. Μεταφερόμαστε στο μέλλον, σε έναν κόσμο όχι και τόσο μακρινό. Πενήντα χρόνια από το σήμερα, η γηραιά ήπειρος έχει μετατραπεί σε έναν εφιάλτη. Φυλές μάχονται μεταξύ τους, διεκδικώντας την εξουσία. Παράλληλα ένα μυστηριώδες αντικείμενο αποτελεί το κίνητρο και την αφορμή για κάτι μεγαλύτερο.

Επίκεντρο της σειράς είναι τα τρία αδέρφια, αλλά μέσα από αυτά η ιστορία εξελίσσεται ραγδαία. Η υπόθεση κρατάει τον θεατή από την αρχή μέχρι και το τέλος. Τα εντυπωσιακά εφέ και τα επιβλητικά σκηνικά σε συνδυασμό με τα κοστούμια εντείνουν την απειλητική ατμόσφαιρα. Μεταφερόμαστε σε ένα σκοτεινό τοπίο, όπου για την επιβίωση και την εξουσία όλα επιτρέπονται.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης: 

Η Mila Kunis θα είναι το Luckiest Girl Alive στο NetflixNetflix: Νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας – Οι τοπ 5 επιλογές μας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Οι Φυλές της Ευρώπης: Οι δημιουργοί του Dark με νέα σειρά Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα