Ο Κevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με Ιταλική ταινία

09:29 24/5/2021 - Πηγή: Youfly

O Κevin Spacey ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο περί σεξουαλικής κακοποίησης που ξέσπασε εναντίον του το 2017 και σύμφωνα με το ABC ο ηθοποιός πρόκειται να εμφανιστεί στην ιταλική ταινία L’ uomo Che Disegno Dio (The Man Who Drew God) σε σκηνοθεσία του Franco Nero. Συμπρωταγωνίστρια του Spacey θα είναι η γνωστή

ηθοποιός και σύζυγος του Nero, Vanessa Redgrave. Στην ταινία αναμένεται να παίξει και ο ίδιος ο Nero.

L’ uomo Che Disegno Dio σε σκηνοθεσία Franco Nero

Ο Franco Nero είναι περισσότερο γνωστός ως ηθοποιός. Έχει παίξει σε πασίγνωστες ταινίες όπως είναι οι: Django Unchained, Die Hard 2 και John Wick: Chapter 2. Επίσης έχει σκηνοθετήσει το Forever Blues του 2005.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κevin συμφώνησε να συμμετέχει στην ταινία μου», δήλωσε ο Nero στο ABC News. Και συνέχισε λέγοντας «Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την ταινία». Πρέπει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Spacey μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση σχετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως, η ταινία θα εστιάσει σε έναν τυφλό καλλιτέχνη (Nero) ο οποίος έχει το χάρισμα να ζωγραφίζει τα πορτρέτα ανθρώπων απλά και μόνο ακούγοντας τις φωνές τους. Το μοναδικό αυτό ταλέντο θα του χαρίσει μεγάλη φήμη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστός ο ρόλος που θα παίξει ο Kevin Spacey. Ωστόσο, ρεπορτάζ της The Telegraph αναφέρει ότι ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ.

Tα γυρίσματα του φιλμ αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στην Ιταλία. Χωρίς όμως να υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του φιλμ.

Ο Kevin Spacey και η αντίδραση της κινηματογραφικής βιομηχανίας το 2017

Υπενθυμίζουμε ότι ο Kevin Spacey το 2017 αντιμετώπισε σωρεία κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση 20 τουλάχιστον νεαρών ηθοποιών, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, από το 1995 έως το 2013. Ο ηθοποιός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες εναντίον. Ωστόσο η είδηση έσκασε ως βόμβα μεγατόνων στο Χόλιγουντ.

Μάλιστα η αντίδραση της κινηματογραφικής βιομηχανίας ήταν ακαριαία. Αυτομάτως ο ηθοποιός είδε την πόρτα της εξόδου από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, House of Cards, ενώ αντικαταστάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον Christopher Plummer, στην ταινία του Ridley Scott, All The Money in the World. Η τελευταία ταινία του Spacey, πριν δει τις πόρτες του Χόλιγουντ να κλείνουν για αυτόν για χρόνια και την καριέρα του σε κατακόρυφη πτώση, ήταν το Billionaire Boys Club.

Έκτοτε, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή και απομονώθηκε στο σπίτι του.

Το 2019 ο Spacey έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε μουσείο της Ιταλίας όπου διάβασε ένα ποίημα. Παράλληλα, προσπάθησε να κρατήσει μια επαφή με τους θαυμαστές του μέσω βίντεο που ανέβαζε στο YouTube υποδυόμενος τον Frank Underwood, τον χαρακτήρα που έπαιζε στο House of Cards.

Θα είναι η ταινία του Nero μια ευκαιρία για τον Κevin Spacey ώστε να δει την καριέρα του να ανακάμπτει και να του ανοίξουν και πάλι οι πόρτες του Χόλιγουντ; Ο χρόνος θα δείξει…

Δείτε επίσης:

O Henry Cavill γίνεται αθάνατος στο reboot του HighlanderΣτα σκαριά βιογραφική ταινία με τη ζωή της Σερ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Ο Κevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με Ιταλική ταινία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα