Ο Ben Affleck θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του George Clooney

12:55 14/12/2020 - Πηγή: Youfly

O George Clooney ετοιμάζει μια νέα σκηνοθετική προσπάθεια και ενώ όλοι περιμέναμε ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής, τελικά αυτό τον ρόλο θα παίξει ο Ben Affleck.

H ταινία του George Clooney είναι βασισμένη στο βιβλίο The Tender Bar: A Memoir. Ενώ αρχικά διαφαινόταν ότι

ο ίδιος θα κρατούσε τον βασικό ρόλο, τελικά ο Ben Affelck είναι αυτός που υποδυθεί τον πρωταγωνιστή της ιστορίας. Οι Clooney και Affleck έχουν συνεργαστεί ξανά μαζί στο παρελθόν, κερδίζοντας μάλιστα ένα Όσκαρ για την ταινία Argo. Οπότε σίγουρα θα ευελπιστούν για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες μέσω αυτής της ταινίας.

Ο George Clooney θα σκηνοθετήσει τον Ben Affleck

Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του J.R. Moehringer που εκδόθηκαν το 2005. Στην υπόθεση αναζητά έναν αντικαταστάτη του πατέρα του, ο οποίος ήταν Dj και πέθανε πριν προλάβει να του πει έστω μια λέξη. Όταν πια δεν μπορεί να βρει πουθενά την φωνή του πατέρα του στο ραδιόφωνο, το αγόρι τριγυρνάει απελπισμένο. Πιάνει φιλία με τον θείο του Τσάρλι αλλά και με άλλους ενήλικες. Τον κάνουν παρέα, τον παίρνουν μαζί τους στην παραλία και γενικότερα τον εντάσσουν στον κύκλο τους.

Ο George Clooney έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν ταινίες όπως το “Confessions of a Dangerous Mind,” “Good Night and Good Luck,” και  “Leatherheads” . Ακόμα θα βρίσκεται πίσω από την σκηνοθεσία του Midnight Sky, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει κιόλας. Η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο. Ο Affleck από την πλευρά του πρωταγωνίστησε φέτος στο αθλητικό δράμα ”The Way”.

Δείτε επίσης: Netflix: Διαστημικό τρέιλερ για τη νέα ταινία του George Clooney

The post Ο Ben Affleck θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του George Clooney appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ben Affleck,George Clooney