Μίκαελ Σουμάχερ – Netflix: Ο θρύλος της Formula 1 επιστρέφει

15:31 30/7/2021 - Πηγή: Youfly

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους της Formula 1 και του Μίκαελ Σουμάχερ. To Netflix ανακοίνωσε ότι το ντοκιμαντέρ που ήδη βρισκόταν στα σκαριά από το 2019, θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του τον Σεπτέμβριο.

Το ντοκιμαντέρ είναι ένα φόρο τιμής στον θρυλικό οδηγό αγώνων με την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας του Σουμάχερ.

Netflix: Σπουδαία πρόσωπα μιλάνε
για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις της συζύγου του Κορίνα, των παιδιών του, Τζίνα και Μικ, καθώς και του αδερφού του και του πατέρα του.

Επίσης θα μας δώσει την ευκαιρία να μάθουμε άγνωστες, καθημερινές πτυχές από τη ζωή του Γερμανού καθώς θα δούμε αδημοσίευτα πλάνα από το αρχείο της οικογένειας.

Στη σειρά θα μιλήσουν επίσης για εκείνον, σημαντικά ονόματα της Formula 1, όπως ο Ζαν Τοντ, Μπέρνι Έκλεστοουν, οδηγοί αγώνων όπως ο Μίκα Χάκινεν, ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ, ο Σεμπάστιαν Φέτελ και άλλοι.

Μίκαελ Σουμάχερ θεωρείται ένας ζωντανός θρύλος της Formula 1. O Γερμανός έχει σημειώσει 91 νίκες και έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα. Μάλιστα πολλοί φαν ελπίζουν ότι μέσα από τις συνεντεύξεις και το ντοκιμαντέρ θα μάθουν νεότερες πληροφορίες σχετικά με την πορεία της υγείας του.

Θυμίζουμε ότι ο 52χρονος σήμερα πρώην οδηγός της Formula 1, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά από ατύχημα που είχε στο σκι σε χειμερινό τουριστικό θέρετρο στις γαλλικές Άλπεις.

SCHUMACHER – the first film supported by his family – gives unique insights into the life of the seven-time Formula 1 world champion Michael Schumacher. Only on Netflix, from 15 September. pic.twitter.com/ChcEEaKfsb

Netflix UK & Ireland (@NetflixUK) July 30, 2021

Τα επιτεύγματα, ο τραυματισμός και η μεγάλη μάχη

Ο Σουμάχερ για μεγάλο διάστημα βρισκόταν σε καταστολή ενώ υπεβλήθη σε μια σειρά σοβαρών χειρουργικών επεμβάσεων ώστε να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που του προκάλεσε το ατύχημα στο κεφάλι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο σπίτι του όπου διαμορφώθηκε κατάλληλα ο χώρος για την αποκατάσταση του.

Έκτοτε τα νέα που ανακοινώνονται για την υγεία του είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Το οικογενειακό του περιβάλλον τηρεί σιγή ιχθύος για την κατάσταση της υγείας του και ο ίδιος δίνει τη δική του μάχη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από ένα χρόνο, ο πρώην συνεργάτης του και στενός του φίλος, Ζαν Τοντ, είχε δηλώσει σχετικά με την επιβαρυμένη κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ «Είδα τον Μίκαελ την προηγούμενη εβδομάδα. Παλεύει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι σε θέση να τον δει ξανά. Για αυτό δουλεύουν αυτός και η οικογένειά του».

Το ντοκιμαντέρ για τον θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε ακόμα:

Netflix Αύγουστος 2021: Καύσωνας οι νέες σειρές και ταινίεςNetflix: Πτώση δεκαετίας στους νέους – Στρoφή στους μεγαλύτερους

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μίκαελ Σουμάχερ – Netflix: Ο θρύλος της Formula 1 επιστρέφει appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα