Μάγια Τσόκλη: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής στην ΕΡΤ

16:02 21/6/2022 - Πηγή: Youfly

Επανέρχεται στα τηλεοπτικά δρώμενα, έπειτα από απουσία εννέα χρόνων, η Μάγια Τσόκλη. Η καθ’ όλα έμπειρη ταξιδιωτική δημοσιογράφος επανακάμπτει στη Δημόσια Τηλεόραση με πρόταση ταξιδιωτικών- τι άλλο- ντοκιμαντέρ, προσωποκεντρικών αυτή τη φορά.

Η νέα εκπομπή θα φέρει τον τίτλο «Στους δρόμους των Ελλήνων» και οι άνθρωποι της δημόσιας tv την προορίζουν για την ΕΡΤ1 με πρεμιέρα που τοποθετείται να γίνει πιθανότατα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ζουμ
στους Έλληνες που διαπρέπουν στις ΗΠΑ

Η θεματική της εκπομπής είναι εστιασμένη στους Έλληνες που διαπρέπουν στην τεχνολογία, τον πολιτισμό, τις επιχειρήσεις και στην πολιτική στις ΗΠΑ. Σκηνοθέτης της εκπομπής είναι ο Χρόνης Πεχλιβανίδης, την έρευνα κάνει η Ιωάννα Φωτιάδη ενώ ιστορικός σύμβουλος είναι ο Αλέξανδρος Κιτροέφ.

Η Μάγια Τσόκλη βρίσκεται εδώ και μήνες στις ΗΠΑ για τις ανάγκες του νέου της αυτού εγχειρήματος πραγματοποιώντας σειρά γυρισμάτων σε διάφορες πόλεις της Αμερικής με λαμπρούς Έλληνες που με τα επιτεύγματα τους – στον τομέα του ο καθένας – διαφημίζουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚάνε ότι κοιμάσαι – ΕΡΤ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Οι πρώτες εικόνες Η ΕΡΤ ενέκρινε 13 επεισόδια για την νέα εκπομπή της Μάγιας Τσόκλη

Σημειωτέον ότι η διοίκηση της ΕΡΤ ενέκρινε την παραγωγή 13 επεισοδίων της εκπομπής «Στους δρόμους των Ελλήνων», με συνολική δαπάνη 207.368 ευρώ συν ΦΠΑ (15.951 ευρώ ανά επεισόδιο). Την όλη παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία  Onos Productions, που έχει συνεργασθεί πολλές φορές με την ΕΡΤ σε σειρές ταξιδιωτικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕΡΤ: Νέο ειδησεογραφικό κανάλι αλλά και 56 χρόνια με προβλήματα στην ενημέρωση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μάγια Τσόκλη: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής στην ΕΡΤ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα