Ήλιος: Η Ιωάννα εισχωρεί για τα καλά στη ζωή της Αλίκης

15:06 1/3/2021 - Πηγή: Youfly

Η Αλίκη συνεχίζει να έχει άγνοια κινδύνου κι έτσι βάζει, για τα καλά, στη ζωή της την Ιωάννα, στη σειρά Ήλιος. Οι δύο γυναίκες έρχονται όλο και πιο κοντά, με τον Δημήτρη να επιμένει πως η αγαπημένη του φέρεται ανώριμα. Ο ενθουσιασμός της για την χαμένη της ταυτότητα, δεν της επιτρέπει να σκέφτεται λογικά.

Έτσι, η Ιωάννα εισβάλλει με τον δικό της τρόπο στην οικογένεια της πρωταγωνίστριας, ενώ επιδιώκει να έρθει κοντά με τα ‘εγγόνια’ της. Η Εύα διαφωνεί με την μητέρα της, όπως και ο Δημήτρης, η Αλίκη, όμως δεν ακούει κανέναν. Τί θα

δούμε απόψε, στην αγαπημένη μας σειρά;

Η σύγκρουση με τον Δημήτρη

Η Αλίκη εκνεύριζεται όταν μαθαίνει πως ο Δημήτρης επενέβη για ακόμη μία φορά στην υπόθεση με την μητέρα της. Πηγαίνει στο γραφείο του εξοργισμένη, ζητώντας του εξηγήσεις. Ανάμεσά τους ξεσπάει μία ένταση, με την Αλίκη να μη δέχεται λέξη για την μητέρα της, την Ιωάννα στη σειρά Ήλιος. Ο Δημήτρης εκνευρίζεται με την στάση της αγαπημένης του και παίρνει θέση.

“Αλίκη, επειδή είναι μητέρα σου, δε σημαίνει ότι είναι αγία”

Η Αλίκη στα λόγια του θα θυμώσει, αλλά κυρίως θα στενοχωρηθεί. Κανείς δεν παίρνει το μέρος της σε αυτή την υπόθεση και κανείς δεν χαίρεται με την χαρά της. Ακόμα και τα παιδιά της, θα έχουν αντίθετη γνώμη, όταν έρθει η μεγάλη στιγμή της γνωρίμιας.

Η αντίδραση της Εύας

Αξιοσημείωτη θα είναι και η αντίδραση της Εύας, στη σειρά. Η Αλίκη θα παρουσιάσει με μεγάλη χαρά την μητέρα της, η Εύα όμως δε θα της κάνει την χάρη να συνετιστεί. Έτσι, η Αλίκη, προκειμένου να υπερασπιστεί την Ιωάννα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα δύο πιο αγαπημένα της άτομα, στη σειρά Ήλιος. Με την Εύα, αλλά και τον Δημήτρη.

“Πάντως δεν μοιάζετε με την μαμά μου”

Με τα λόγια της θα φέρει σε μεγάλη αμηχανία την Ιωάννα, η οποία δε θα διστάσει να εκφράσει τα παράπονά της. Θα μιλήσει ανοιχτά στην Αλίκη, δηλώνοντας της πως νιώθει ήδη ανεπιθύμητη στο σπίτι της. Ένα γεγονός που θα αποδειχτεί και αργότερα, όταν η Εύα την κατηγορήσει για μία μεγάλη κλοπή.

Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο:

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Η Αλεξάνδρα στο νοσοκομείο – Σε πανικό ο ΦίλιπποςΉλιος: Ο σύμμαχος της Λήδας στην υπόθεση του Άγγελου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Ήλιος: Η Ιωάννα εισχωρεί για τα καλά στη ζωή της Αλίκης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα