Ήλιος – Τεράστιο σοκ: Ο Φίλιππος τραυματίζεται πολύ σοβαρά

10:12 13/12/2020 - Πηγή: Youfly

Τα δραματικά γεγονότα αλλάζουν τις ζωές των ηρώων μας στην επιτυχημένη σειρά «Ήλιος» του ANT1, καθώς Φίλιππος και Λήδα παλεύουν με τη μοίρα.

Στη σειρά Ήλιος, στον ANT1, η Λήδα συγκλονισμένη από το ξαφνικό θάνατο της μητέρας της προσπαθεί να ισορροπήσει ενώ την ίδια ώρα ο Φίλιππος προσπαθεί να σταθεί επαγγελματικά στα πόδια του. Καταφέρνει να στήσει τη καινούρια του εταιρία και γιορτάζει το ξεκίνημα της με τους στενούς του συνεργάτες.

Αν και χαρούμενος

για το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα δείχνει πολύ κουρασμένος από τα όσα έχει περάσει το τελευταίο καιρό και νιώθει την ανάγκη να ξεκουραστεί. Αφού θα χαιρετήσει τους συναδέλφους στο γραφείο μπαίνει στο αυτοκίνητο του και κατευθύνεται στο σπίτι του.

Για μια ακόμη φορά θα σταθεί άτυχος καθώς ενώ οδηγεί το αυτοκίνητο του κάποια στιγμή θα ξεφύγει από τη πορεία του δρόμου, θα συγκρουστεί με άλλο όχημα και το αποτέλεσμα θα’ ναι να τραυματιστεί σοβαρά αντιμετωπίζοντας το κίνδυνο να μείνει ανάπηρος.

«Ήλιος»: Δείτε τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας 14/12

Δευτέρα: Τα δημοσιεύματα για πιθανή ενοχή του Δήμου στο φόνο του Αντρέα δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στον Δήμο, αλλά και υποψίες στον Δημήτρη για το ποιος μπορεί να διέρρευσε την πληροφορία. Η ομολογία της Εύας για την επίθεσή της στον Πέτρο έχει αναστατώσει όχι μόνο την Αλίκη και τον Φίλιππο, αλλά και την Λήδα που φοβάται ότι η νέα της ζωή με τον Φίλιππο έχει μόνο αντιπάλους.

Η Νίκη, απελπισμένη απ’ το μέλλον που της επιφυλάσσει η κατηγορία για τον φόνο του Αντρέα, παίρνει μια απεγνωσμένη απόφαση, προκειμένου να δώσει η ίδια ένα τέλος στο δράμα της. Όμως τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, όταν νέα στοιχεία έρχονται στο φως που ενοχοποιούν τον Δήμο…

Δείτε τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Τρίτης 15/12

Ο Δήμος συλλαμβάνεται ως συνεργός στη δολοφονία του Αντρέα… Τα  νέα στοιχεία περιπλέκουν την υπόθεση και διχάζουν ακόμη περισσότερο τον Δημήτρη. Ο Μάνος κάνει ξαφνικά αισθητή την παρουσία του, απειλώντας τη Νέλλη. Η Αλεξάνδρα αγωνίζεται να φέρει ξανά κοντά της τον Φίλιππο και καταφέρνει να πάρει ξανά με τον μέρος της την Εύα.

Ο Διονύσης και ο Φίλιππος (Ήλιος – ANT1) βρίσκονται σε δίλημμα σε σχέση με την ξαφνική οικονομική βοήθεια, η οποία μπορεί να σώσει την εταιρεία, αλλά και να τους καταστρέψει. Η Αλίκη αναστατώνεται συναντώντας τυχαία τον Φίλιππο και τη Λήδα και η αντίδρασή της θα είναι απρόσμενη… Όμως ο Αχιλλέας, ο νέος κτηνίατρος που προσλαμβάνει η Αλίκη στη φάρμα, έρχεται για να «ταράξει τα νερά».

Δείτε επίσης:

Ήλιος – Αιφνίδια εξέλιξη: Στήνουν παγίδα στον Δημήτρη!Ήλιος: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 63 – 67

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Ήλιος – Τεράστιο σοκ: Ο Φίλιππος τραυματίζεται πολύ σοβαρά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα