Η τούρτα της μαμάς: Οι αντιπαραθέσεις για το γάμο συνεχίζονται

11:48 6/5/2021 - Πηγή: Youfly

Η αγαπημένη σειρά «Η τούρτα της μαμάς» έρχεται απόψε (6/5) με νέο επεισόδιο στην ΕΡΤ1 γεμάτο έντονα συναισθήματα και μεγάλες συγκινήσεις καθώς ο Βαγγέλης και η Μαριλού συνεχίζουν απτόητοι τον δρόμο προς τον τελικό στόχο, σε πείσμα όλων.

Η τούρτα της μαμάς

Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης… συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς», σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Τους

πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά, που μέσα από την ιδιαίτερη και διεισδυτική ματιά των δημιουργών της, παρακολουθεί τις ιστορίες μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα του 2020, έχουν ο Κώστας Κόκλας (Τάσος) και η Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία). Ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις. Όπως η εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στον ρόλο του θείου Ακύλα και της Λυδίας Φωτοπούλου στον ρόλο της καταπληκτικής γιαγιάς, Μαριλού.

Βασικός άξονας της πλοκής είναι τα οικογενειακά τραπέζια της μαμάς… Τραπέζια που στήνονται σε γενέθλια, επετείους γάμων, βαφτίσεις, κηδείες. Αλλά και σε γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, το Πάσχα, όπου οι καλεσμένοι -διαφορετικών ηλικιών, διαθέσεων και πεποιθήσεων- μαζεύονται για να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν, να θυμηθούν, να χαμογελάσουν, αλλά και να μαλώσουν, να διαφωνήσουν…

Η συγκεκριμένη τούρτα μιας απλής, καθημερινής, συνηθισμένης μαμάς, της Καίτης Κωνσταντίνου, η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη, έχει μια μαγική δύναμη. Απαλύνει καθετί που μας στενοχωρεί, μας αγχώνει ή μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Και μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα και να χαμογελάμε ξανά όπως τότε που ήμασταν παιδιά. Η τούρτα κρύβει καλά το μυστικό της. Γιατί είναι πολύτιμο και το ξέρουν μόνο οι μαμάδες αυτού του κόσμου, όταν τη φτιάχνουν για τον άντρα τους και τα παιδιά τους!

Η Μαριλού και ο Βαγγέλης έτοιμοι να χορέψουν το γαμήλιο βαλς στο επεισόδιο 25

Η πρόταση γάμου του Βαγγέλη έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στο σπίτι στα Πετράλωνα. Οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση. Ταυτόχρονα η απογοήτευση για τη στάση των δικών της αναγκάζει τη Μαριλού να χρησιμοποιήσει το plan b! Το μόνο, όμως, που καταφέρνει είναι να δοκιμάζει τις αντοχές όλων και κυρίως του Τάσου.

Τα συναισθήματα έντονα και οι συγκινήσεις μεγάλες. Ο επίδοξος γαμπρός Βαγγέλης και η αγαπημένη του Μαριλού συνεχίζουν απτόητοι το δρόμο προς τον τελικό στόχο. Θα τα καταφέρουν;

Απολάυστε το νέο επεισόδιο της σειράς «Η τούρτα της μαμάς», απόψε (6/5) στις 23:00.

Η σειρά μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, στις 23:00, και μετά τη μετάδοσή της από την ΕΡΤ1 είναι διαθέσιμη στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Δείτε επίσης:

Η τούρτα της μαμάς: Η Μαριλού δοκιμάζει τα όρια όλων πριν τον γάμοΤα καλύτερα μας χρόνια: Ο Άγγελος αναλαμβάνει δράση για τον Κίτσο

Για περισσότερα νέα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στον λογαριασμό μας στο Twitter. Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στον λογαριασμό του Instagram μας.

The post Η τούρτα της μαμάς: Οι αντιπαραθέσεις για το γάμο συνεχίζονται appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα