Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος στέλνει εξώδικο στην Αθηνά

22:03 14/9/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα την κατάσταση με την Αθηνά, στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Θέλει με κάθε τρόπο να βοηθήσει την Μυρτάλη να πάρει στα χέρια της όλα όσα της ανήκουν.

Η διαθήκη προσβάλλεται, η δεύτερη ανοίγει και η Μυρτάλη κατηγορείται για χρήση ουσιών και βίαιη συμπεριφορά. Ενώ η νεαρή πρωταγωνίστρια καταρρέει, ο Λυκούργος της υπόσχεται πως θα βρει την άκρη για να την σώσει από αυτό το μαρτύριο.

Στο πλευρό της μικρής βρίσκονται και οι θείοι της, οι οποίοι την συμβουλεύουν να μην εγκαταλείψει τις

σπουδές της, να επιστρέψει στην Αθηνά και να αφήσει για λίγο πίσω της όσα την βασανίζουν.

Η Μυρτάλη, όμως, είναι έτοιμη να περάσει στην αντεπίθεση.

Έξαλλη η Αθηνά

Ο Λυκούργος στέλνει εξώδικό στην Αθηνά, στην γη της ελιάς. Αυτό θα εξοργίσει την πρωταγωνίστρια, η οποία αρνείται να αποκαλύψει τα πραγματικά κίνητρά της. Το επόμενο της ξέσπασμα θα αφορά τον Δημήτρη.

Η κατάθεση βγαίνει εκτός ορίων. Η Μυρτάλη και ο Λυκούργος επισκέπτονται έναν ειδικό, για να βεβαιωθούν πως η διαθήκη είναι πλαστή. Δυστυχώς, όμως, τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.

Η διαθήκη έχει την αυθεντική υπογραφή του Ιπποκράτη και αυτό περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα γεγονότα. Ο Λυκούργος, όμως, δεν το βάζει κάτω. Υπόσχεται στην Μυρτάλη πως θα βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα αυτό.

Στο μεταξύ, η Αθηνά συνεχίζει τα επικίνδυνα επαγγελματικά της βήματα, χωρίς να υπολογίζει κανέναν και τίποτα. Ο πόλεμος με τον Ισίδωρο έχει ξεσπάσει.

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά: «Θα τα πω όλα»Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κατηγορείται για ουσίες στη διαθήκηΗ Γη της Ελιάς: Ασυγκράτητο πάθος ανάμεσα σε Στάθη – Ιουλία

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος στέλνει εξώδικο στην Αθηνά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα