Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία βάζει λόγια στην Αθηνά για τη διαθήκη

15:43 25/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η Μαρία Αναγνώστου έχει αποδείξει ότι είναι μία πολύ έξυπνη γυναίκα που έχει μάτια παντού και τα παρατηρεί όλα. Έτσι, η Μαρία γρήγορα θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά στην διαθήκη του Ιπποκράτη, κάτι που θα το μοιραστεί με την Αθηνά στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς.

Μπορεί όλοι να νομίζαμε ότι η Αθηνά ήταν υπεύθυνη για την αλλαγή της διαθήκης και το γεγονός ότι η Μυρτάλη βρέθηκε στην απ’έξω, αλλά απ’ ότι δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις κάτι τέτοιο φαίνεται πως απορρίπτεται.

Μάλιστα,

όχι μόνο δεν βρίσκεται η Αθηνά πίσω απ’ όλα, αλλά αυτός που οφείλεται γι’ αυτό είναι πιο κοντά στην Μυρτάλη.

Η Αθηνά δυσκολεύεται να πιστέψει τη μητέρα της

Η μητέρα της Αθηνάς, η Μαρία έχει καταλάβει ότι κάποιος κρύβεται πίσω από την αλλαγή στη διαθήκη κι αρχίζει να μιλά για μαγειρέματα στην κόρη της. Προσπαθεί να την πείσει ότι κάποιος έκανε την αλλαγή, αλλά η Αθηνά δεν μπορεί να καταλάβει ποιος της έχει τόση μεγάλη αδυναμία που θα ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Αρνείται πάση θυσία ότι κάποιος μαγείρεψε τη διαθήκη, αλλά η μητέρα της είναι σίγουρη κι επιμένει να της εξηγήσει.

Έτσι, η Μαρία της δίνει ένα πολύ διαφωτιστικό παράδειγμα, αφού μάλιστα είχαν μία παρόμοια περίπτωση όταν ήταν ακόμη στη φυλακή. Τότε, η Αθηνά προβληματίζεται κι αρχίζει να σκέφτεται ότι ίσως κάποιος κρύβεται από πίσω.

Πώς θα αντιδράσει η Αθηνά όταν συνειδητοποιήσει ότι η Μαρία είχε δίκιο στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς και τι θα κάνει όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε επίσης: 

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Λυκούργος με τους κουτσομπόληδες της ΜάνηςΗ Γη της Ελιάς: Η Χάιδω βρίσκει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της ερωμένης

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία βάζει λόγια στην Αθηνά για τη διαθήκη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα