Η Φάρμα: Πήγε κόντρα στο «αίμα» της και τελικά αποχώρησε (Video)

08:17 23/5/2021 - Πηγή: Youfly

Εμφανώς στενοχωρημένη καθώς πήγε κόντρα στο… αίμα της, αποχώρησε χθες από τη Φάρμα αφήνοντας πίσω όπως είπε το άλλο της μισό. Για την αγρότισσα των τελευταίων εβδομάδων το ταξίδι στο αγρόκτημα του ΑΝΤ1 σταμάτησε χθες, μετά από μία μονομαχία για γερά νεύρα. Ποιος αποχώρησε χθες από τη Φάρμα;

Άρωμα γυναίκας είχε η χθεσινή αναμέτρηση στη Φάρμα, καθώς στο στίβο μάχης τα έδωσαν όλα δύο κοπέλες. Αγωνία σε αυτή την αποχώρηση αναμφίβολα δεν υπήρχε, καθώς το δίλημμα

που ετέθη μεταξύ των συμπαικτών τους αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το όνομα και όχι το επίθετο των διαγωνιζομένων.

Ποιος αποχώρησε χθες από τη Φάρμα

Φένια κι Έλενα Τσικιτίκου ήταν οι υποψήφιες προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Οι δίδυμες αδελφές τα έδωσαν όλα, δείχνοντας πόσο γυμνασμένες και ετοιμοπόλεμες είναι. Για τη Φένια όμως τα αγωνίσματα ήταν εύκολη υπόθεση. Εξ ου και το τελικό σκορ 8-1 υπέρ της. Η Έλενα παρά τα ήττα της από την αδελφή της δεν έκρυψε τα συναισθήματά της και το γεγονός ότι νιώθει νικήτρια, έστω και μετά από έναν αγώνα κόντρα στο…αίμα της: «Νιώθω νικήτρια και γεμάτη απ’ αυτό το ταξίδι. Γνώρισα έναν νέο κόσμο που μου δίδαξε αυτοβελτίωση και αυτοέλεγχο. Αφήνω πίσω μου το άλλο μου μισό και η αλήθεια είναι ότι με στενοχωρεί. Γι’ αυτό και θα της πω να το χαρεί όσο μπορεί και να είναι δυνατή. Κι εσείς παιδιά να την προσέχετε», ήταν τα λόγια της Έλενας, λίγο πριν πάρει το σακίδιό της και αφήσει πίσω της τη Φάρμα.

Πυρ και μανία με τις δίδυμες ο Ιατρόπουλος

Τη θέση του σε σχέση με την είσοδο των δίδυμων κοριτσιών στη Φάρμα εξέφρασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων απαράδεκτη την είσοδό τους στο παιχνίδι: «Το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά όχι να είμαστε σιαμαία. Κατ’ εμέ είναι απαράδεκτο να βρίσκονται δύο αδερφές μέσα στο σπίτι. Π.χ. έχω τον αδερφό μου εδώ μέσα. Ποιον θα βάλω μονομάχο; Δεν θα ήθελα να μείνουν κι οι δυο, δεν θέλω αδερφές κι αδέρφια εδώ μέσα, δεν γουστάρω. Νιώθω αδικημένος. Πιστεύω όποια κι από τις δύο αν μείνει ως μονάδες, θα ανθίσει και θα πάει ψηλά. Είναι συνέχεια μεταξύ τους κι εμείς δεν έχουμε κάποιον. Είναι αλλόκοτο για εμάς τους υπόλοιπους. Παλέψτε εδώ μέσα για όσα πρέπει και με πολλή χαρά θα σας ψηφίσω και για αρχηγό», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Ποια είναι η Βούλα, η Τούλα και η Σούλα

Λίγο πριν λήξει η προθεσμία παράδοσης των έργων της εβδομάδος αγρότες και αγρότισσες δήλωναν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα των κατασκευών. Συγκεκριμένα ετοίμασαν μία ξύλινη πισίνα καθώς και ξαπλώστρες και τραπεζάκια. Αρχικά ο επιστάτης αν και είχε τους ενδοιασμούς του για το έργο τελικά τους έδωσε τα συγχαρητήρια και μαζί με αυτά και το παγωτό που τους είχε υποσχεθεί. Ακολούθησαν στιγμές χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας με τα κορίτσια ν’ ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη με τα μικροκαμωμένα μαγιό τους. Στη συνέχεια σειρά είχε η χιουμοριστική βραδιά με τους Θανάση Πάτρα, Βασίλη Θεοδωρόπουλο και Κώστα Γκρέκα να έχουν μεταμορφωθεί σε γιαγιάδες ενός χωριού. Η Βούλα, η Τούλα και η Σούλα δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο από τη ζωή στη φάρμα.

Δείτε επίσης: 

Survivor: Καμία αποχώρηση την επόμενη εβδομάδαSurvivor: Αποχώρησε η παίκτρια που σκορπούσε ενέργεια και χαμόγελα (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Φάρμα: Πήγε κόντρα στο «αίμα» της και τελικά αποχώρησε (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα