Η Φάρμα: Οι «γέροι του Μάπετ Σόου» στην ελληνική τηλεόραση

17:22 18/4/2021 - Πηγή: Youfly

Όταν τα ριάλιτι εν μέσω μία αέναης καραντίνας μετατρέπονται σε θεατρικές σκηνές, αλλά και πίστες νυχτερινών κέντρων, τότε είναι προφανές πως στις οθόνες μας απολαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά μονόπρακτα, που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ακόμα και βραβεία Χορν. Φαίνεται πως ο Τζώρτζογλου και ο Ιατρόπουλος έχουν χρήσει εαυτούς πρωταγωνιστές της παράστασης «Η Φάρμα».

Είναι γεγονός πως οι δύο τους έχοντας σε δεύτερο ρόλο τον Θανάση Πάτρα, κρατούν το ενδιαφέρον

στο ριάλιτι του Αντέννα, που μπορεί να μην έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης, κρατάει, όμως, ένα αξιοπρεπές ποσοστό κοντά στο 17% που τηρουμένων των φετινών τηλεοπτικών αναλογιών είναι μάλλον καλό.

Ιατρόπουλος και Τζώρτζογλου πρωταγωνιστές στην Φάρμα

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αποχώρησε από την Φάρμα κι ο Στράτος Τζώρτζογλου με δάκρυα αρχαίου τραγωδού στα μάτια – ορκίστηκε εκδίκηση για το φευγιό του φίλου, συνοδοιπόρου και συνομηλίκου του. Οι νεαροί αντίπαλοι με το υποβόσκων ειρωνικό χαμόγελο βλέπουν ήδη μπροστά τους τον τελικό και το έπαθλο, αδιαφορώντας για τους «υπερήλικες» επώνυμους που φαντάζουν λίγοι και αδύναμοι στην αρένα της Φάρμας.

Έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται η επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη Φάρμα, ενώ δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε 48 ώρες από την αποχώρησή του. Δεν είναι λίγοι όσοι παρομοιάζουν τον Τζώρτζογλου και τον Ιατρόπουλο με τον Ουώλντορφ και τον Στάτλερ, τους γέρους του θρυλικού Μάπετ Σόου. Κι επειδή η τηλεόραση μας είναι πλέον βρίθει από Μάπετ Σόου, σε κάθε ένα απ΄ αυτά χρειάζονται δύο ανάλογες φιγούρες.

Τα μονόπρακτα των ριάλιτι

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Survivor. Ο Τριαντάφυλλος 44 ετών κι ο Αλέξης Παππάς 36 έχουν γίνει οι απόλυτοι πρωταγωνιστές – με την καλή ή την κακή έννοια δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο παπα Ντάφυ μιλάει μόνος του μ΄ένα ξύλο δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας ενώ ο έτερος καππαδόκης έχει καταφέρει να γίνει ο στόχος όλων.

Ο Τριαντάφυλλος είναι σχεδόν δεδομένο πως έχει ήδη κλείσει live για κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι ξεκινώντας μία δεύτερη, ενδεχομένως και Τρίτη καριέρα. Για τον Αλέξη Παππά δεν παίρνω όρκο αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει.

Φέτος, εκτός από τις κριτικές επιτροπές και τη συμμετοχή των τραγουδιστών στις κριτικές επιτροπές, είδαμε τραγουδιστές σε θέση παρουσιαστών. Ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσίασε το Big Brother η Ελένη Φουρέιρα προσπαθεί τουλάχιστον να παρουσιάσει το House of Fame κι ίσως έπεται και συνέχεια αν συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα το lock down στις τέχνες γενικότερα.

Δείτε επίσης:

Η Φάρμα: Αποχώρηση με δάκρυα και αγκαλιέςΤηλεθέαση 17/4: Κλάματα, αποχωρήσεις, χοροί και ένας μεγάλος νικητής

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η Φάρμα: Οι «γέροι του Μάπετ Σόου» στην ελληνική τηλεόραση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα