Η Φαμίλια: Νέο επεισόδιο απόψε 14/1 – Τι θα δούμε

11:55 14/1/2021 - Πηγή: Youfly

Η Φαμίλια επιστρέφει με νέο επεισόδιο απόψε 14/1 με τίτλο “Οι Δίδυμες”, ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο γεμάτο γέλιο με πρωταγωνιστές την Ιωάννα Ασημακοπούλου και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Ένα ζευγάρι + τέσσερα παιδιά + δύο πεθερές + δύο κολλητοί φίλοι = ;
Γι’ αυτή την εξίσωση δεν χρειάζεται μαθηματικός αλλά… ψυχολόγος!

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται στον ΑΝΤ1 και ανάβει το φυτίλι σε

ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00

Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο Η Φαμίλια απόψε 14/1

«ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ»

Πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις δίδυμες στην εφηβεία; Ειδικά όταν είναι πολύ αντίθετοι χαρακτήρες και ακόμα ειδικότερα όταν η μία πιστεύει ότι οι γονείς της προτιμούν την άλλη; Ο Γιάννης και η Μαίρη προσπαθούν σκληρά, με τη βοήθεια του ψυχολόγου, να φέρουν την ισορροπία και τη γαλήνη ανάμεσα στις δύο κόρες τους, αλλά η Έλλη και η Άννα δεν παλεύονται! Ο μικρός Γιώργος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κόντρα τους προς όφελός του, ενώ η επέμβαση των γιαγιάδων έχει σαν αποτέλεσμα η Έλλη να θέλει να φύγει από το σπίτι! Όχι ότι οι… συμβουλές του Στάθη και της Λίτσας κάνουν καλύτερα τα πράγματα, τα οποία θα εκτροχιαστούν τελείως, όταν οι δίδυμες αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή και να αντιστρέψουν τους ρόλους τους.

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βασίλης ΘωμόπουλοςΔιασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος ΤσότραςExecutive Producer: PEDIO PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.

Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

«Η Φαμίλια»: Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Δείτε επίσης:

Η Φαμίλια: Τι θα δούμε απόψε 13/1Μιχάλης Ρέππας: Νέα σειρά για το MEGA και YFSF στον ANT1

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Η Φαμίλια: Νέο επεισόδιο απόψε 14/1 – Τι θα δούμε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα