Η Φαμίλια 26/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

11:30 26/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η Φαμίλια, η σειρά του ΑΝΤ1 που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, έρχεται αυτή την εβδομάδα με νέο επεισόδιο και σας παρουσιάζουμε τι θα δούμε σήμερα (26/11), με φωτογραφίες και περίληψη.

Η Φαμίλια – Επεισόδιο Πέμπτη 26/11

«Όρια, ψέματα και καλές προθέσεις…»

Με αφορμή ένα ατύχημα που έχει η Μαίρη στην προσπάθειά της να αποφύγει να πατήσει κάποια… μυρμήγκια, το ζευγάρι συζητάει με τον οικογενειακό σύμβουλο πώς οι καλές προθέσεις μπορούν να σου γυρίσουν μπούμερανγκ, τόσο με τους φίλους, όσο και μέσα στην ίδια σου την οικογένεια.

Πώς μπορείς να αποτρέψεις κάτι τέτοιο; Πόσο εύκολο είναι να βάλεις όρια στα παιδιά, στους γείτονες, στους κολλητούς και φυσικά στις πεθερές; Και όταν χρησιμοποιείς μικρά, αθώα ψέματα, για να βάλεις αυτά τα όρια, πού μπορεί να σε οδηγήσουν αυτά; Ο Γιάννης και η Μαίρη θα το ανακαλύψουν, την ώρα που άλλο ένα φλέγον ερώτημα πρόκειται να απαντηθεί στη σημερινή συνεδρία: Πόσο ΜΩΡΟ είναι πραγματικά ο Γιάννης;

Αυτές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο Πέμπτη 26/11 στη Φαμίλια

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας

Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν:

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.

Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

«Η Φαμίλια»: Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Δείτε επίσης: The Bachelor: Ποια παίκτρια έκανε έξαλλο τον Παναγιώτη χθες 25/11

The post Η Φαμίλια 26/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα